Insydius

+Clients
  • Content count

    137
  • Joined

  • Last visited


3 Followers



About Insydius

  • Rank
    IPB Full Member
  • Birthday 08/15/1985

Recent Profile Visitors


11,701 profile views

Insydius's Activity

  1. Insydius added a bug in Bug Tracker   

    [Beta6] Background Processes
    On my dashboard, it shows I need to run some Background Processes.


    However, click on "manually run them now", takes me to a page that doesn't run.


    In addition, from here, when clicking any link on the left navigation takes me to this error.


    • 1 reply
    • 83 views
  2. Insydius added a bug in Bug Tracker   

    [Beta6] Show as Thumbnails
    I've uploaded images back in Beta3, they've worked fine for Beta4 and Beta5, however now on Beta6, they seem to be broken while in thumbnail mode.
     

     
    They appear fine if you switch over the tab view on the upper right.
     

     
    At first I thought all the images were lost, so I deleted all the images from a category, on the front page they still show both a quantity and a thumbnail as seen pointed by the pink arrow.
     

     
    In addition, on the front page, the thumbnails too are missing and broken. When you mouse over any thumbnail, it has a blank avatar and says "by" as in "image name by user name".
    • 1 reply
    • 83 views
  3. Insydius added a post in a topic: Where is the option to show blogs to guests?   

    It could be related to my bug issue, if you have phpMyAdmin you may be able to fix this yourself temporarily now until the next beta.
    http://community.invisionpower.com/4bugtrack/blog_social_group-r964/
  4. Insydius added a bug in Bug Tracker   

    blog_editors and blog_authorized_users
    I noticed the two in the table rows, and previously a blog owner could assign editors to be able to post in a blog owner's blog. However in the settings, group permissions, or when editing a blog I fail to see the spot where additional users can be assigned to post on a person's blog.
    • 2 replies
    • 65 views
  5. Insydius added a bug in Bug Tracker   

    Bulk Mail Preview Error
    After composing a message for my email body, I clicked on save and when I got to the Bulk Mail Preview page, I received this error
    A configuration or server error has occurred EX2 exception 'ErrorException' with message 'htmlentities() expects parameter 1 to be string, array given' in /home/domain/public_html/system/Email/Email.php(522) : eval()'d code:321 Stack trace: #0 [internal function]: IPS\IPS::errorHandler(2, 'htmlentities() ...', '/home/domain/p...', 321, Array) #1 /home/domain/public_html/system/Email/Email.php(522) : eval()'d code(321): htmlentities(Array, 7, 'UTF-8', false) #2 [internal function]: IPS\Theme\email_html_core_emailWrapper('Dothack Network...', Object(IPS\Member), ' Hello CyberC...', Array) #3 /home/domain/public_html/system/Email/Email.php(525): call_user_func_array('IPS\Theme\email...', Array) #4 /home/domain/public_html/system/Email/Email.php(160): IPS\_Email->wrapEmail() #5 /home/domain/public_html/applications/core/modules/admin/bulkmail/bulkmail.php(300): IPS\_Email->__get('body') #6 [internal function]: IPS\core\modules\admin\bulkmail\_bulkmail->iframePreview() #7 /home/domain/public_html/system/Dispatcher/Controller.php(85): call_user_func(Array) #8 /home/domain/public_html/applications/core/modules/admin/bulkmail/bulkmail.php(41): IPS\Dispatcher\_Controller->execute() #9 /home/domain/public_html/system/Dispatcher/Dispatcher.php(129): IPS\core\modules\admin\bulkmail\_bulkmail->execute() #10 /home/domain/public_html/admin/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run() #11 {main} Here's an example of the page.

    Afterwhich, the email continues to sit not being sent because of this prompt.
    • 1 reply
    • 92 views
  6. Insydius added a comment: FLV Gallery Album Upload Error   

    I uploaded a WMV file this time and received this message. Running IPS4.0.0 Beta 4b
    Filesize was 5.12 mb
     
     
    Also I realized it had created 2 of the same file
    http://www.dothack.org/gallery/category/25-videos/
     
    The video nor the screenshot were passed through.
  7. Insydius added a bug in Bug Tracker   

    ipsDataItem_stats_number
    Don't know if this is intentional. However, on the main board index, I noticed an odd bug with "ipsDataItem_stats_number". On the index it states, 4 posts, but when you goto that forum it only has 2 topics.

    I had originally thought, well maybe the counter on the board index was including the replies for each topic. Except one thing, there were 0 replies to the topics so the math didn't add up for me. However the top left corner confirmed the actual quantity for that particular forum. Though I did notice this math error does apply to ALL the forum sections on the index. Especially with new forums only having 1 topic stating there are 2 posts in them.

    I looked around a bit and realized that the number must be coming from the database and I think I found out where. In the table "forums_forums", the 2nd and 3rd table rows "topcis" and "posts", at the moment have identical numbers. For the Announcements forum in the example above, there are 2 topics and 2 posts according to the database, which gives us 4.
    • 1 reply
    • 75 views
  8. Insydius added a comment: blog_social_group   

    ​Front end.
  9. Insydius added a bug in Bug Tracker   

    Tags for Downloads
    A strange change has occurred. When entering tags for files in the IPS.Downloads Beta4; they do not pass onto the database. They worked for me before, I hadn't changed tag settings or modified the category which already has tags prior to my Beta4 upgrade.
     
    http://www.dothack.org/files/category/1-files/
     
    The first two files at the bottom had tags added during the Beta3 and Beta3a update. And the ones above them reflect files added after the Beta4 update. I checked the "core_tags" and "core_tags_cache" database to see if they were sent anyways, but no new tags.
     
    I thought it may had been the words I used, so I changed it up in the 6 files I uploaded. I even went back and clicked Edit Details and that didn't work either. Nor are the tags I wanted to use were blocked by the profanity filter. I typed the words in separated by commas, they blue-outlined like normal. I even tried typing them by pressing enter which works to make the blue-outlined. Both attempts made no difference.
    • 1 reply
    • 68 views
  10. Insydius added a bug in Bug Tracker   

    blog_social_group
    Previously I installed IPS4.0.0 Beta3 and later upgraded to Beta3a. During that time when I made blogs, they appeared just fine for everyone. I kept to the default settings when creating blogs except for the title and description of course. However after upgrading to Beta4, I noticed new blogs I make now have blog_social_group set to 0 instead of NULL . I immediately noticed my new blogs were not appearing on the blog list because of the fact. I did not check the Only Members I Choose Can Read This Blog setting when creating the two blogs. But I checked phpmyadmin and sure enough, they were set to 0 unlike the other blogs. So I edited the value to NULL and suddenly the blogs appeared.
    Decided to try a third time and created yet another blog, same result, the blog disappeared because it's blog_social_group was set to 0.
    • 5 replies
    • 147 views
  11. Insydius added a bug in Bug Tracker   

    FLV Gallery Album Upload Error
    This error appeared when I uploaded four .flv files to the gallery. Three of the images did not have a screenshot, only one was given a screenshot. All the flv files were under 2mb in file size. And the images were added to an Album and not a Category. This was my first time uploading flv files so not sure if it only occurred with my files.
    Oddly enough, of the four files, they appear in the album. However the album states only 2 files exist in the column. And when I view the images individually, two say "No video with the supported format and MIME type found", and the other two appear blank.
    Album: http://www.dothack.org/gallery/album/11-fate-must-die-studios/
    Blank File #1: http://www.dothack.org/gallery/image/215-basic-sword-model/
    Blank File #2: http://www.dothack.org/gallery/image/214-basic-sword-model/
    Broken File #3: http://www.dothack.org/gallery/image/212-base-male-model/
    Broken File #4: http://www.dothack.org/gallery/image/213-basic-female-model/
    Also on the blank files, the Credit/Copyright are missing from the upload details.
     
    • 3 replies
    • 108 views
  12. Insydius added a bug in Bug Tracker   

    ModeratorCP
    All groups, regardless of "Can report content?" enabled or disabled, all groups can see the ModeratorCP in the UserLink Menu. In addition, they can see the Approval Queue and all the other hidden content.
    • 3 replies
    • 93 views
  13. Insydius added a comment: ACP Groups HTML Link   

    Using version 4.0.0 Beta 3a, upgraded from 4.0.0 Beta 3.
  14. Insydius added a comment: Re-order Custom Profile Fields   

    Using version 4.0.0 Beta 3a, upgraded from 4.0.0 Beta 3.
  15. Insydius added a bug in Bug Tracker   

    Gallery Images Not Displaying
    A configuration or server error has occurred
    Sorry , there is a problem exception 'ErrorException' with message 'template_store_missing' in / home / domain / public_html / system / Theme / Theme . php : 546 Stack trace : #0 /home/domain/public_html/applications/gallery/modules/front/gallery/view.php(222): IPS\_Theme->getTemplate('view') #1 /home/domain/public_html/system/Dispatcher/Controller.php(94): IPS\gallery\modules\front\gallery\_view->manage() #2 /home/domain/public_html/system/Content/Controller.php(42): IPS\Dispatcher\_Controller->execute() #3 /home/domain/public_html/applications/gallery/modules/front/gallery/view.php(53): IPS\Content\_Controller->execute() #4 /home/domain/public_html/system/Dispatcher/Dispatcher.php(124): IPS\gallery\modules\front\gallery\_view->execute() #5 /home/domain/public_html/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run() #6 {main} Error code : EX0 Contact Us This appears on the gallery when viewing an image. I installed 4.0.0 Beta 3 originally, and then upgraded to 4.0.0 Beta 3a; I hadn't uploaded an image before this upgrade so not sure if it this error is due to 3a or just 3. However I will admit towards the end of upgrading, I did receive several "Try Again?" prompts.
    • 4 replies
    • 122 views

Status Feed

  1. Lawliet » Insydius

    Beauty community. Good luck! :)