Kinn

Members
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited


Kinn's Activity

  1. Kinn added a post in a topic: Paypal IPN issue   

    I revieved an email from Paypal telling me my IPN's are failing. I do have another website using my Paypal accounts IPN. Is this the cause of this issue or is this an issue I am having with Nexus?
  2. Kinn added a post in a topic: Duplicate Tables Question   

    I'm just about to install IPN, but before I do I want to make sure I won't break my board. Excuse this 1d10t question, but should I skip creating duplicate tables or drop the original tables and overwrite? The forum is new so there isn't a lot of data to overwrite, however I just wanted someone to explain to me briefly the pro's and cons of each. Much appreciated!
  3. Kinn added a post in a topic: Facebook Connect Error for IPB 3.3.4   

    Well this is quite odd. Thanks for your help Zambooy.
  4. Kinn added a post in a topic: Facebook Connect Error for IPB 3.3.4   

    Ok I have figured out this is not actually a issue with me, but rather an issue with Google Chrome. It worked 100% in IE. Does anyone know of this bug in Chrome or is it ticket time?
  5. Kinn added a post in a topic: Facebook Connect Error for IPB 3.3.4   

    Actually thank you for the reply. I did not realize this was not a support section for IP.Board. So this is sort of a users helping users section. I'll try a secret refresh and submit a ticket I suppose.

    EDIT: Am I reading an outdated how-to or something? I'm reading http://community.invisionpower.com/resources/documentation/index.html/_/new-docs/ipboard/promotion/facebook-login-integration-r662 and several points don't seem to translate. For instance I see no "Enhanced Auth Dialogue" to leave enabled.

    I have not generated a privacy policy, at this point in time is it now required? Any help helps. Cheers.
  6. Kinn added a post in a topic: Facebook Connect Error for IPB 3.3.4   

    Hello,

    I recently renewed my license for IPB and bought Nexus. I have followed the tutorial on activating Facebook connect to the T, however when I go to test this feature, the page simply refreshes with the URL showing www.myurl.com/#_=_

    What is this error an how can I fix it?