mick2me

+Clients
  • Content count

    141
  • Joined

  • Last visited


1 Follower



About mick2me

  • Rank
    IPB Full Member

mick2me's Activity

  1. mick2me added a post in a topic: CPU and Virtual Memory uses peaking   

    Recently moved hosting and we are now getting lots of '500' etc. error pages and site problems.
    We were in semi dedicated but are now in shared hosting.
     
    Seems our resources are causing problems with CPU and Virtual Memory on the new host.
    I have disable hooks that are little used but still getting the problems.
     
    Can anyone advise what is likely to cause such high usage on the server.
    Is it Visitors, Bots etc or is there anything further I can change in ACP?
     

  2. mick2me added a post in a topic: How can I update the number of profile views a member has had?   

    Sorry I did not word that too well.
     
    Thanks this looks like Global solution.
     
    I was referring to reducing one Member onlys Profile views, and associated latest visitors.  
  3. mick2me added a post in a topic: How can I update the number of profile views a member has had?   

    And remove recent visitors as well?
  4. mick2me added a post in a topic: How can I update the number of profile views a member has had?   

    What route to do this, it cannot be done on the members profile in ACP?
  5. mick2me added a post in a topic: Google Maps Media Code   

    Thanks
    Looks like a great tool but after installing I can resolve your address as above.
    Our local city URL is more complex:
    https://maps.google.co.uk/maps?safe=off&q=Long+Row+West,+Nottingham&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x4879c22aa35d7679:0x560bfdf39b9014ce,Long+Row+W,+Nottingham&gl=uk&ei=J53KUZGJHMSZ0AWo_oDwCg&ved=0CC8Q8gEwAA
    will not resolve in post,
     
    Google maps test
     
    any advice?
  6. mick2me added a post in a topic: ACP Failed Log in attempts   

    I know what damage they could cause with access, Its just such a stupid repeated attempt with these names?
    Why not try to log in as 'admin'?
     
    Also using the same IP each time and on all sites?
  7. mick2me added a post in a topic: ACP Failed Log in attempts   

    See my reply in that thread .
    Thanks Sorted... :)
     
    What are they up to these bots? 
  8. mick2me added a post in a topic: Mystery failed ACP logins   

    Renamed acp director and created 'constants.php' file in the forum root directory with the following content...   <?php define( 'CP_DIRECTORY', 'newadmindirectoryname' );   This bot is no longer trying to log into ACP.   Do we have to go through this process everytime IPB is updated?   Why does this bot use those non admin names in effort to gain entry?   Thanks for help... :)
  9. mick2me added a post in a topic: ACP Failed Log in attempts   

    Numerous attempts to log in to our Admin panel in past two days 
    From  37.1.207.98 unknown ISP Netherlands.
     
    Under the following names?
    'Create Account'
    'Sign In'
    'Jump to content'
    'Advanced'
     
    The user names are repeated which seems odd?
    Anyone had similar problems?
     
     
  10. mick2me added a post in a topic: FURL Cache Out Of Date   

    Recently in updating to latest IPB versions, got an error message re ' not writing cache because of 'safe mode'?
     
    Contacted our host who made some changes and also made some changes that got rid of 'Suhosin warnings' in ACP
     
    Re the cache error being rectified, then  tried to re-install forum but would not proceed because already up to date?
     
    This morning got the error
    "FURL Cache Out Of Date
     
    The rule definitions for the System application may be out of date." 
     
    Followed link
    'Rebuild FURL Cache'
     
    But got the error...
     
    "Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 5905 bytes) in /home/nottstal/public_html/forums/ips_kernel/classDbMysqliClient.php on line 471"
     
     
    Thought I would ask here before I raise a support ticket?
     
     
  11. mick2me added a post in a topic: 'View new content' does not show new content   

    I have never heard of Sphinx search?
    No just using the new content  link top right.
     
    Sussed it... I had actually clicked on ONLY ITEMS I FOLLOW!
    But could not see it because it was 'below the fold'
     
     
    ...&period=unread&userMode=&followedItemsOnly=1   Doh
  12. mick2me added a post in a topic: 'View new content' does not show new content   

    My personal 'View new content' does not show any new posts despite the fact that there is new content?
     
    Despite what settings I choose 24 hours etc.
     
    No complaints from members yet? Looks like my 2 admin account(s)
     
    Any Ideas?
  13. mick2me added a post in a topic: Recent update, changed forum home page?   

    This Hook is (BIM) Top Stats.
    Despite removing the hook and re-installing, it is not updating Top Posters or recent posts?
    Shame its a great add on.
     
    Perhaps a mod could move this topic and add it to  Download: (Bim) Top Stat ?
  14. mick2me added a comment on a file: (Bim) Top Stats   

    This has been perfect up until the latest forum update.
    Now its not working?
  15. mick2me added a post in a topic: Recent update, changed forum home page?   

    Thanks Andy
    I will give it a try, maybe it needs the hook updating.

Status Feed

  1. mick2me

    Dealing with the Trolls

    1. Zhana

      Same here.