Stenis

+Clients
  • Content count

    999
  • Joined

  • Last visited


About Stenis

  • Rank
    Spam Happy

Recent Profile Visitors


11,928 profile views

Stenis's Activity

  1. Stenis added a post in a topic: The new forumindex....   

    Totally agree!
  2. Stenis added a comment on a blog entry: Get Ready For IPS 4.0!   

    So all my tables are utf8_general_ci and need to be modified using the UTF8 converter script to utf8_unicode_ci. Two questions:
     
    1. How lonq will i typically take to change collation on all tables?
    2. Will it create new tables or will it just modify the existing tables?
  3. Stenis added a comment: Error: Unknown column 'session_has_archive'   

    Aha, ok. Did not see it first in phpMyAdmin. Now all is OK.
  4. Stenis added a comment: Error: Unknown column 'session_has_archive'   

    Hmm? I have never used the tool to do any actual converting, only to see what the tools has to say about my DB. Not sure what I should delete then or why the errors appears?
  5. Stenis added a comment: Error: Unknown column 'session_has_archive'   

    UTF8 Converter 1.1.6 that is.
  6. Stenis added a record in IPS Extras   

    Error: Unknown column 'session_has_archive'
    Just uploaded the 1.6 version but that keeps "crashing" when I go to the index.php page,
     
    Error: Unknown column 'session_has_archive' in 'field list' File: /system/Db/Db.php Line: 285
     
    I have used almost all previously relesased versions without errors.
    • 0 replies
    • 0 views
  7. Stenis added a comment: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING   

    My web server was updated from PHP 5.2.8 to PHP 5.4.x and MySQL 5.5 today and now this problem does not appear anymore.
  8. Stenis added a comment: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING   

    Downloaded 1.0.5 beta and the same problem exist there as well.
  9. Stenis added a record in IPS Extras   

    Parse error: syntax error, unexpected T_STRING
    When running the web converter I get this error:
     
    [b]Warning[/b]: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in [b]/home/X/public_html/forum/utf8convert/index.php[/b] on line [b]22[/b]

    [b]Warning[/b]: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in [b]/home/X/public_html/forum/utf8convert/index.php[/b] on line [b]22[/b]

    [b]Parse error[/b]: syntax error, unexpected T_STRING in [b]/home/X/public_html/forum/utf8convert/index.php[/b] on line [b]22[/b]
    • 0 replies
    • 0 views
  10. Stenis added a record in IP.Board   

    IP.Mobile external links open in same tab
    In the IP.Mobile theme external links in posts are opened in the same tab, they should open in a new tab as is the case with IP.Board theme.
    • 0 replies
    • 0 views
  11. Stenis added a comment: YouTube not working in IE10   

    This is still an issue at IPS forums, http://community.invisionpower.com/topic/378013-test/
  12. Stenis added a comment: YouTube not working in IE10   

    Might add that it is reproduceable at this site.
  13. Stenis added a comment: Hard coded word "topic" in digest_forum_daily   

    Great tip!
  14. Stenis added a comment: Hard coded word "topic" in digest_forum_daily   

     
    Thanks :)
  15. Stenis added a record in IP.Board   

    YouTube not working in IE10
    In IE10 (Internet Explorer on the Desktop in Windows 8) an embedded YouTube Movie is not displayed, it only shows a blank area. It works fine in Chrome.
     
    IE10:
    [attachment=47629:YT_BUG_IE10.png]
     
    Chrome:
    [attachment=47628:YT_BUG_Chrome.png]
    • 0 replies
    • 0 views