pixeldude

+Clients
  • members_posts

    17
  • Joined

  • Last visited


1 Follower



About pixeldude

  • Rank
    IPB Newbie

pixeldude's Activity

  1. pixeldude added a review on a file: Group Collaboration - FULL   

    Finally a well implemented group tool from a dedicated dev.
    My community will go nuts, once we can move away from the old addon.
    THANK YOU!
    • 1 of 1 member found this review helpful
  2. pixeldude added a post in a topic: [IF] IPB Shoutbox   

    What could be the reason that the Shoutbox Application Tab comes up with a 404?
    I've recently upgraded to 1.4.1
  3. pixeldude added a post in a topic: (RSyvarth) Social Groups   

    I'm using ipB 3.4.6 with SG 2.0.4 and also have the Mass-PM Problem, showing HTML Markup.

    Has anyone been able to fix this yet?
  4. pixeldude added a post in a topic: Steam Profile Integration   

    ipBoard 3.4.6 + skinbox Warrior-Skin
    Followed instructions and double checked files and hook settings.

    I get this briefly, when reloading board index page:
    Warning: array_rand() expects parameter 1 to be array, null given in /home2/www/oxtox/scde/cache/skin_cache/cacheid_11/skin_profile.php on line 933 Warning: array_rand() expects parameter 1 to be array, null given in /home2/www/oxtox/scde/cache/skin_cache/cacheid_11/skin_profile.php on line 933

    I see the Steam users side-bar widget, but no data showing up, Task runs without an error message.
  5. pixeldude added a post in a topic: (T31) Tickets System   

    Can't get it to work with 3.4.6. Is it compatible?
  6. pixeldude added a post in a topic: Filter "recent blog posts" box on forum index   

    Same question here, Method described below does not seem to work...

    http://community.invisionpower.com/resources/articles.html/_/ipblog/locking-recent-entries-to-a-specific-blog-r527
  7. pixeldude added a comment: Member Ranks Broken   

    I had to use the "upgadeFinish" script from the tools folder to get UTF8 finally working.
    If your forum doesn't load after setting the connection to UTF8, you need to upload upgradeFinish to the admin folder and run it.

Status Feed