Egbert_Drenth

+Clients
  • Content count

    37
  • Joined

  • Last visited


About Egbert_Drenth

  • Rank
    core_member_rank_45

Egbert_Drenth's Activity

  1. Egbert_Drenth added a post in a topic: How to change Forum Logo?   

     
    It was a paid move, so I have no idea what was done.
    Nevertheless I checked your recommendations and all looked correctly.
     
    As indicated the Easy Logo changer did the work
  2. Egbert_Drenth added a post in a topic: How to change Forum Logo?   

     
    Bingo!
    Thanks a lot for your help!
  3. Egbert_Drenth added a post in a topic: How to change Forum Logo?   

    Hi,
     
    A while ago my forum was moved to another server and domain .
    Recently the old server went offline and now my forum logo is not showing anymore.
    The reason is that it still points to the old server:
    http://www.scandinavian-va. eu /forums/public/style_images/1_ipboard_logo_trans.png
     
    The new url should be:
    http://www.scandinavian-va. net /forums/public/style_images/1_ipboard_logo_trans.png
     
    I have searched high and low in the forum settings, but couldn't find where I can change this.
     
    Any suggestions how to change?
     
    Egbert Drenth
     
     
     
  4. Egbert_Drenth added a post in a topic: IP.Board on GoDaddy Servers ?!?   

    Thanks,
    Unfortunately I just repaid for one more year so I'm stuck with it unless it even gets worse.
    I came from Brinkster which was OK-ish but a lot more expensive.
    If you/anyone have suggestions for other better ISPs, by all means don't hesitate to advice me.
    I do need an Windows Server including MS SQL Server (not SQL Express)
  5. Egbert_Drenth added a post in a topic: IP.Board on GoDaddy Servers ?!?   

    Hi,

    Since a year I am subscribed to shared web hosting at GoDaddy.com.
    The IP Board is running under PHP on a Windows Server.
    (Yes, I know... not an Apache server but I have an .NET web site)

    Since a few weeks the IP Forum performance is abysmal.
    Pages take forever to load (10-20 seconds) or even generate time out errors (30 secs)
    Also when posting new messages or replies, the post backs never reach the browser again.

    I contacted GoDaddy twice, but of course it can't be related to their server performance... right...

    Question:
    Does anyone of you also have a subscription at GoDaddy and what are your experiences?

About Me

Status Feed