JaguarForum

+Clients
  • members_posts

    260
  • Joined

  • Last visited


About JaguarForum

  • Rank
    Advanced Member
  • Birthday 09/27/1969

Profile Information

  • Gender Male
  • Location Holland
  • Interests Jaguar Cars ;)

JaguarForum's Activity

  1. JaguarForum added a post in a topic: (BIM34) Featured Content   

    www.jaguarforum.nl

    if you try to add a reply then quickreply is a blank space in win xp with ie8 and vista with ie9

    I wil leave feature content active for 30 minutes or so .. :smile: (i send you an login name etc)
  2. JaguarForum added a post in a topic: (BIM34) Featured Content   

    yup it is only in IE 8 in XP and IE9 in vista/win7

    quickreply is then blank, no editor.
  3. JaguarForum added a post in a topic: (BIM34) Featured Content   

    nope, didn't fix it.. stil quickreply problem in ie8 and ie9 :(
  4. JaguarForum added a post in a topic: (BIM34) Featured Content   

    when i use feature content it breaks the editor in IE8 (XP) en IE9 (VIsta)

    is there a fix for this?
  5. JaguarForum added a post in a topic: Member Map   

    Are you planning to auto connect user location (in their profile / registration page) to member map?

    would be cool, auto-add users ;)
  6. JaguarForum added a post in a topic: Member Map   



    Fixed it!

    Thanxs
  7. JaguarForum added a post in a topic: Member Map   

    I have the same problem, is there a quick fix? :)
  8. JaguarForum added a post in a topic: Member Map   

    Thanxss!!

    not sure about the external stylesheet thingy? I am trying to use 100% https
  9. JaguarForum added a post in a topic: Member Map   

    Great fixed it!!!!!

    what should i do with the public template mapprofile is this one oke?:
    <script type='text/javascript' src='https://ecn.dev.virtualearth.net/mapcontrol/mapcontrol.ashx?v=7.0&mkt=&s=1{$this->lang->local}'></script>
  10. JaguarForum added a post in a topic: Member Map   

    I did:

    ---
    $this->registry->output->addToDocumentHead('javascript', ' https://ecn.dev.virtualearth.net/mapcontrol/mapcontrol.ashx?v=7.0&mkt=&s=1'.$this->lang->local); $this->registry->output->addToDocumentHead('javascript', $this->settings['public_cdn_url'].'js/jq.membermap.js'); ---
    $this->registry->output->addToDocumentHead('javascript', 'https://ecn.dev.virtualearth.net/mapcontrol/mapcontrol.ashx?v=7.0&mkt=&s=1'.$this->lang->local); $this->registry->output->addToDocumentHead('javascript', $this->settings['public_cdn_url'].'js/jq.membermap.js');
  11. JaguarForum added a post in a topic: Member Map   

    hmm i now get this error:

    [blocked] The page at ' https://www.jaguarforum.nl/forum/index.php/membermap/ ' was loaded over HTTPS, but ran insecure content from ' http://ecn.dev.virtualearth.net/mapcontrol/v7.0/7.0.20131202145924.46/js/en-us/veapicore.js ': this content should also be loaded over HTTPS.
  12. JaguarForum added a post in a topic: Member Map   

    I get the following error (certificate) on the member map page:

    [blocked] The page at ' https://www.jaguarforum.nl/forum/index.php/membermap/ ' was loaded over HTTPS, but ran insecure content from ' http://ecn.dev.virtualearth.net/mapcontrol/mapcontrol.ashx?v=7.0&mkt=nl_NL.UTF8 ': this content should also be loaded over HTTPS.


    This causes the page to be blank, I edited the http in the mapprofile template to https but it still shows the above,,

    https://www.jaguarfo....php/membermap/

    any help is welcome


    Gr
    Dennis
  13. JaguarForum added a post in a topic: Gallery Albums in Board Index   

    I noticed there are no texts underneath the albums in Chrome, is there a fix for this? works in IE
  14. JaguarForum added a post in a topic: (BIM34) Featured Content   

    Thanxss that fixed it!
  15. JaguarForum added a post in a topic: (BIM34) Featured Content   

    Is there a way to exclude index.html and jfwiki.html ?

    Does not seems to work.

About Me

www.jaguarforum.nl

largest native dutch jaguar/daimler cars forum in the benelux.

Status Feed