Elhaym

+Clients
  • members_posts

    136
  • Joined

  • Last visited


2 Followers



About Elhaym

  • Rank
    IPB Full Member

Elhaym's Activity

  1. Elhaym added a post in a topic: (M34) Collections System   

    Ok got a few questions/requests here if you have the time.

    Ability to add a custom field to auto topic creation. Ability to use HTML in the custom blocks (Or at least BB code) to color things up a bit. (Important) Let an Item have multiple owners. Meaning a user can just click on a item, add the username to the owner field, and not have 10,000 of the same listing over and over... reduces clutter. **
    Of course these are just suggestions, and you are in no was obligated to complete them. I only ask that you keep them in mind. :smile:
  2. Elhaym added a post in a topic: (M34) Collections System   

    Excuse me, but I just purchased this seemingly fantastic mod. But I cannot seem to find the 'custom field' editor/creator anywhere... The only thing I found was the system setting under:

    System Settings>DevFuse>Collection System

    I checked the applications tab and it doesn't seem to list it, I have also checked the permissions and re-cached.

    Any ideas?

    EDIT: Nevermind, it was auto blocked in my ACP restrictions somehow.
  3. Elhaym added a post in a topic: Nacht Skin   

    I'm sorry but Bold and Italic fonts don't seem to be working at all. could you please lend a hand?
  4. Elhaym added a post in a topic: [HQ] Awards   

    Would you be willing to add an achievement trigger for reputation? I'm loving this add on. :) Thanks for everything.
  5. Elhaym added a post in a topic: Glare by IPS Themes   

    Posts using bold are showing up at all.
  6. Elhaym added a post in a topic: Glare by IPS Themes   

    wow that was quick! Look forward to it, looks like I'll be updating my board to 3.4.1...
  7. Elhaym added a post in a topic: Glare by IPS Themes   

    Hello, I just contacted you your site, but I figured I'd try here... The quote boxes are no longer showing up. It's white on white. :( Any ideas?
  8. Elhaym added a post in a topic: Download: Space Univers   

    I'm pretty sure this is a scam, I bought THIS skin awhile ago and the author disappeared. He was on version 1.1.1. His username was Neytiri and he never provided support for the major issues with his skin. >_< buyer be aware.
  9. Elhaym added a post in a topic: Download: Flash Image and Video Rotator   

    I fixed it... you have to ignore the instructions and put the full URL when linking the image.
  10. Elhaym added a post in a topic: Download: Flash Image and Video Rotator   

    I see that you fixed the blank space issue before where there were no images loading... how did you do it? what am I doing wrong?
  11. Elhaym added a comment on a file: Member Reviews   

    On further review I've had this for a month. Very poor program indeed. Not recommended at any price. There are to many problems to list (IE: Poor layout, ugly reviews, ect) I was to quick in my first assessment. Recommended that you not buy. :( Sad cause I really really wanted this thing to work.
  12. Elhaym added a post in a topic: Member Reviews   


    This is false... It may not be from the adminCP. But you can move a review with the 'mod' button.

    As seen here:






    Yes...




    Of the product, yes. Changing the products parent does not carry over the reviews.




    In the places where I did not move or delete anything yes, it is accurate.



    I think I've been pretty clear... even used pic's. I've said this and I will repeat it:
    "But when I move the product they reviewed to it's proper place it does not record the review on the main screen, still says zero. "

    Changing the product parent does not reflect on the main board. Moving/Deleting or anything does not display correctly at-all on the main page. If you can't understand this then I don't know, I'm not trying to be rude. I've explained it multiple ways. =/
  13. Elhaym added a post in a topic: Member Reviews   

    Not sure how much clearer I could be... *ahem*

    This:



    Has ZERO because I moved the product itself to another catagory... As shown here:




    As you can see the 'catagory' for this product says there is no reviews, yet there is a review.

    Because members cannot add their own catagory (or upload an image to that product) I told them to put what does not have it's own catagory in 'other.' There I would move the review to it's proper place once I have added the product. But when I move the product they reviewed to it's proper place it does not record the review on the main screen, still says zero.

    Maybe the query system is busted...
  14. Elhaym added a post in a topic: Member Reviews   


    ^This. Example: I move a title from the 'other' catagory to the 'NES' catagory in my ACP and the count reflects no change. Even though there is one review in the NES catagory it still displays 0.


    I might have done that... But I see no point in keeping the count. Makes things highly inaccurate, if I wanted to keep the review count I'd just move the review. =/ Not a biggie though. The total reviews should reflect the total reviews. Not the ones that may or may not have been deleted. =/

    My first problem cannot be fixed. Even if I delete the product and move the review to a new product it does not reflect the change at-all. :(
  15. Elhaym added a post in a topic: Member Reviews   

    Did you have the time to take a look?

Status Feed

  1. Elhaym » Chris Christian

    Please consider re-releasing your RPG mod. It was great! One of it's kind.

    1. Elhaym

      My new site. Please sign up, I need members.

  2. Elhaym

    http://www.xenogears-fansite.com/

  3. Elhaym

    Getting started with my new forum.