Xstef

Members
  • members_posts

    20
  • Joined

  • Last visited


About Xstef

  • Rank
    IPB Newbie

Profile Information

  • Gender Male

Xstef's Activity

  1. Xstef added a post in a topic: DB Customization Manager   

    Hi Michael,
    I would like to ask you as your experience is huge to tell me a few things about this app.
    I want to delete a few members from AdmiCP, and i am afraid of that because i heard that doing this, i will have security issues on db, and anyone with knowlege can hack my db.
    If i delete these members and after that i run your application, will it fix these security issues from database completely?

    Thank you for your time!
  2. Xstef added a post in a topic: Minimum Characters/Words in Posts/Threads   

    I have uninstalled the app - downloaded again - reinstalled.

    On reply everything is good.. but in quick reply still the same issue.
  3. Xstef added a post in a topic: Minimum Characters/Words in Posts/Threads   

    I did as you said twice without any good result... Also i checked on languages and i saw that the language bits are present.. any other idea?
  4. Xstef added a post in a topic: Minimum Characters/Words in Posts/Threads   

    When i reply to a topic with less words than the limit i get on a pop up window the following message:

    An error occured:
    nenadice_not_enough_chars


    It doesn't show the language bit
  5. Xstef added a post in a topic: (DP34) iHost   

    Nice App but when i try to upload any image i get the message...

    [#IHOST_P007] Can't move file.


    Any ideas?
  6. Xstef added a post in a topic: Topic Template System   

    I guess this doesn't work with previous versions before 3.1.3 :(
  7. Xstef added a post in a topic: Download: [EN30] Ajax Thanks v1.0.3   

    Recently i made an upgrade at my ipboard foroum to 3.1.4. I have also updated [EN30]-Ajax-Thanks-v102 to [EN30]_Ajax_Thanks_v1.0.3 and (T31) Hide Content 2.0.0 to (T31) Hide Content 2.1.0.
    My problem is that when i press the thanks button it counts the thanks but i don't get the hidden content unless i refresh the page.
    I made all file edits but there is a diference on the integrate edit.

    Hide Content Integration


    admin/sources/classes/bbcode/custom/tbHideContent.php Find: $existing[ $this->topic['tid'] ] = ( intval($hideCheck['found']) > 0 ) ? true : false; On my file i see this diference

    $existing[ $this->topic['tid'] ] = ( intval($hideCheck['pid']) > 0 ) ? true : false;



    How can i make it work as before showing the hidden content without refreshing the page? Any help is apreciated...
  8. Xstef added a post in a topic: Bottom Bar 1.0.1   

    it looks great! Great work!
    But i have one question about modification! I changed the color backround to a similar to my skin and i can't see the fonts. How can i change the color of the fonts?

    Thanks!

About Me

Status Feed