Maalong

+Clients
  • Content count

    354
  • Joined

  • Last visited


1 Follower



About Maalong

  • Rank
    Advanced Member
  • Birthday August 25

Maalong's Activity

  1. Maalong added a post in a topic: Links Directory   

     
    I PM'd you the details you asked for ten days ago, but guess you have been pretty busy again. Would appreciate if you could take a look though when you get chance.
  2. Maalong added a post in a topic: Links Directory   

     
    Could you please look into this. I sent you my login details two weeks ago, but still have the same problems.
  3. Maalong added a post in a topic: (M34) Videos System   

    Clearing caches, and removing the cookies set by the forum cleared the issue. Strange thing to happen though, so I hope this may help anyone else that suddenly finds the Quick Add not working on a Mac system.
     
    Sorry to have wasted your time Michael.
  4. Maalong added a post in a topic: (M34) Videos System   

    Michael,
     
    This is getting rather strange, and I am not don't think it is to do with the application. I went in to work today where I use a windows computer and added a couple of videos using the Quick Add, with no problem at all. At home though with my Mac, I get redirected to the main add page. I will try clearing all caches on the Mac to see if that makes a difference.
     
    I have not changed any code or files though.
  5. Maalong added a post in a topic: (M34) Videos System   

    This is going to be a silly one. I have just updated the settings so that I can delete video, and also changed the Thumbnail sizes. Problem that I now have is that when I use the Quick Add Video and enter a You Tube link, it now takes me to the main add page and asks me for a title.

    Before I messed with the settings the Quick Add Video would grab the title and description, and add the video automatically. I know I must have changed a setting to make this happen, but cannot for the life of me find which one.

    Can you help me change this back so that using Quick Add Video just requires the link and category again?

    Thanks  :unsure:
  6. Maalong added a post in a topic: Links Directory   

    I have sent you a PM.
  7. Maalong added a post in a topic: Links Directory   

    Three more problems besides the one above.
     
    1.  Sometimes I get the following message when adding links:

    Unable to proceed because the link URL specified is not valid
     
    But I have taken the link directly from an open website, such as:  http://www.xtrememulticopters.co.za
     
    2. After submitting a link, instead of remaining in the links directory, the app returns me to the forums. Not really an error I guess, but annoying all the same.
     
    3. When adding a description, the default font size is very small, so I have to manually increase to font size 14 each time.
  8. Maalong added a post in a topic: Links Directory   

    I am also getting the same problem with uploading link back images:

    System Error
    [#11L000] The file you selected is not an acceptable image. Please try again with an image having a valid extension: .png, .jpg, .jpeg, .gif, .tiff
     
    Can you advise what needs to be done to fix this.
  9. Maalong added a post in a topic: Kolors   

    Hi there,
     
    I have purchased this skin, but do not have the  logo psd file to edit. How can I get this?
     
    The files included were:
    i mages-kolor.xml.gz install and psd.zip kolor.xml.gz If I open the zip file it creates another file named: install and psd.zip.cpgz
     
    Please let me know how I can get the clean logo psd file.
  10. Maalong added a post in a topic: "Paste as plain text by default" - when we will be able to turn on this option for all existing and future users in ACP?   

    I agree, paste as plain text should be default, paste with formatting as an option.
  11. Maalong added a post in a topic: Gone Brain-dead, Lost in the ACP!   

    :hyper: Way to go!! There it was staring me right in the face all the time!  :hyper:
     
    Thank you very much! 
  12. Maalong added a post in a topic: Gone Brain-dead, Lost in the ACP!   

    Can anyone help me out here. On my forum I have blocks down the right hand side showing "Recent Topics", "Latest Files", "Calendar Events" etc. 
     
    I know that long ago I set them up and put them in the order I wanted, but cannot for the life of me remember how or where. I now want to change these blocks, but cannot figure out where in the ACP it is that the settings are.
     
    Can anyone point me in the right direction? I am using IP Board 3.4.5.
  13. Maalong added a post in a topic: Visual Page Layout Editor   

    That was the problem. Fixt now.  :thumbsup:
     
    Is there anywhere that I can download additional layout templates? For example, I would love to see three equal columns, two equal columns and two row layouts such as this:
     

  14. Maalong added a post in a topic: Visual Page Layout Editor   

    Just tried adding a page to test out some things named Tester. It is not recognised by the editor. How do I get the editor to recognise new pages that are added?
     

  15. Maalong added a post in a topic: Changing Block Title CSS   

    -RAW- fixed this for me beautifully!
     
    Many thanks for your help, it is much appreciated.

Status Feed

  1. DawPi » Maalong

    Hello, how are you? :)

  2. DawPi » Maalong

    Thanks! For you too! :)

  3. Maalong » DawPi

    Happy Christmas Dawid!