Julio_Moraga

+Clients
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited


About Julio_Moraga

  • Rank
    IPB Newbie
  • Birthday 01/27/1964

Profile Information

  • Gender Male

Julio_Moraga's Activity

  1. Julio_Moraga added a post in a topic: Blog Page Layout Questions   

    Hello,
    Great for you! In my case (IP.Board 3.4.6), I have tried with no succeed.  The book icon (or image) and the text remain when visiting a particular blog post. And the main logo appears under it.
     
    Regards,
    Julio M.
     
     
  2. Julio_Moraga added a post in a topic: Flashplayer in IPBoard   

    Solved!
  3. Julio_Moraga added a post in a topic: Flashplayer in IPBoard   

    Hello,
    After a week of testing and support help I can´t find the solution. Maybe there is somebody here...
     
     
    The background:
    I am running and testing two IPBoards in different domains but with the same structure, permissions and so on. They are installed in the same server and with same settings.
    The first of these (IPBoard1) is running with 3.4.4 version and the second one (IPBoard2) is running with 3.4.5 version.
     
    The problem:
    When publishing an article (as administrator) with a Flashplayer attached to it, the Flashplayer doesn´t appear in the community view on IPBoard2 but the same article shows nicely in IPBoard1.
    The issue remains the same with the MediaTag metod or with the HTML object code metod.
     
    What can be the problem?
     
     
    Thak you in advance,
     
    PS: there is no problem with Flash games only with the Flash video player showing a white screen on IPBoard2.
     
     
     
     
     
     
     
     
  4. Julio_Moraga added a post in a topic: When click on "Contact the community administrator" nothing happens.   

    ...or how to redirect the link "Contact the community administrator" to "Contact Us" page?
     
    Thanks in advance for tips
  5. Julio_Moraga added a post in a topic: How to redirect the "Contact the community administrator" link to "Contact Us" page?   

    When click on "Contact the community administrator " nothing happens.
     
    How to redirect the "Contact the community administrator " link to "Contact Us" page?
     
    Thanks in advance.
  6. Julio_Moraga added a post in a topic: How to disable the Blog´s logo and text in Blogs section   

    Great!
    Thanks, tAPir!
  7. Julio_Moraga added a post in a topic: How to disable the Blog´s logo and text in Blogs section   

    In the blog section there is a book and text instead of the board logo.

    Do you know how remain the Board logo with no text in the Blogs section?
     
     
    Regards,
     
  8. Julio_Moraga added a post in a topic: Gradients in visual skin editor   

    I agree.

About Me

Status Feed