Melsis

+Clients
  • Content count

    156
  • Joined

  • Last visited


Melsis's Activity

  1. Melsis added a comment: Template missing   

    Is there any topic or bug report with the fix? I'm still having this issue
  2. Melsis added a comment: Template missing   

    Hi guys I'm having this issue on 3.4.3, whats the exact fix for it?
  3. Melsis added a comment: CKE destroying markup throughout content   

    Since it's fixed in 3.4.2, is there a manual patch to apply it right now? I have dozens of articles all messed up, and my home site is on hold right now since I can't publish without HTML :/
  4. Melsis added a record in IP.Board   

    Buttons and content missing
    After upgrading IP Board to 3.4.1 a lot of buttons and titles disappeared from the blogs and my main site. I'm reporting this in IP Board category since this started happening after the update, also when promoting a thread to an article almost all of the text is missing...
     
    Examples
     
    [attachment=46358:Screen Shot 2012-12-13 at 2.57.58 AM.png]
     
    [attachment=46359:Screen Shot 2012-12-13 at 3.01.17 AM.png]
     
    All this began to happen just after the upgrade 3.4.0 -> 3.4.1
     
    • 0 replies
    • 0 views
  5. Melsis added a record in IP.Content   

    Strange HTML articles behaviour
    Several tags dissappear or are getting replaced when I publish or edit an article, for example let's say I type the following in the editor:
     [code=code:1]<div class="review"><span class="nota"><img alt="nfsmwba.jpg" class="ba" src="nfsmwba.jpg" /></span> <h1>Need for Speed: Most Wanted</h1> <strong>Developer:</strong> Criterion Games </div> [/code] 
    And then when published I get this:[code=code:1]<span rel='lightbox'><span rel='lightbox'><img class='bbc_img' src='nfsmwba.jpg' alt='Imagen Enviada' class='bbc_img' /></span></span> <strong class='bbc'> Need for Speed: Most Wanted</strong><br /> <strong class='bbc'>Developer:</strong> Criterion Games [/code] 
    As you can see the DIV tag is removed, the class property in the image is replaced, and the lightbox not only is duplicated, but it replaces my "nota" span tag.


    Thread: [url="http://community.invisionpower.com/topic/374435-big-html-issue/"]http://community.invisionpower.com/topic/374435-big-html-issue/[/url]
    • 0 replies
    • 0 views
  6. Melsis added a comment: Option "Load more topics" error   

    Oh ok, is there a manual patch meanwhile?
  7. Melsis added a comment: [Mobile skin] Missing Quote Bubble   

    great, thanks!
  8. Melsis added a comment: Option "Load more topics" error   

    Hi Andy, this is a duplicate of which thread? I have the same issue and haven't been able to solve it yet.
  9. Melsis added a comment: [Mobile skin] Missing Quote Bubble   

    Same here, I saw that Matt marked it as fixed in 3.4 beta 2, any patch for this?

About Me

Status Feed