EleganceReef

Members
  • Content count

    93
  • Joined

  • Last visited


2 Followers



About EleganceReef

  • Rank
    IPB Member

EleganceReef's Activity

  1. EleganceReef added a post in a topic: IPB vs Facebook   

    I dont think ipb and facebook, google... can be compare at all, I mean we compare 150 $ of software plus our server /whatever they are/ with few bilions $ worth of facebook or google... What kind of server we will ned to have to alow upload 100 or 1000  of members videos daily?
     
    FB, google... they are beast worth billions, is not only software.. is infrastucture behind them what we can not copy or have, well at least I can not.
     
    Forums are differents niche, if you wont to imitate fb, google... interaction, conversation, general nonsense usualy  with forums I dont think that will work.
    99 % of content I see in fb I will bann imideatly, I mean most of content is someone dinner, his/her picture in mirror, and maximum 20 words of content, that made most of facebook content , for me that is BS what I do not wont to see in my site at all.
  2. EleganceReef added a post in a topic: after upgrade to 3.4.0 site loads slow   

    weird, issue what bother me last few months in my board is hapening right now in this board when I try to posted my post above, after hiting : post site load indifently, becuase I used to that and in my forum I just copy my post, click refresh and post agian, I do that here and after refresh posted in second.
  3. EleganceReef added a post in a topic: after upgrade to 3.4.0 site loads slow   

    just checked your site and for not logged memeber/guest is pretty fast, check your site as a guest, I have similar issue with older 3.3.4 version and it only afect me as a adminstrator when I try to post, other member post normaly
  4. EleganceReef added a post in a topic: When posting, "saving post" message displays indefinitely, never posts.   

    I have same issue on my board, 3.3.4 version.
    I think that is related with saving post option, also it only afect me as a administrator / I asked about that issue on my board and nobody complain so I asumme only administrator is afected, also tested here in this forum and never had that problem/. I get used to that, before I publish my post I always copy him in case post will load forever to post. It is not hapening all the time but in my case aprox 70% of my post have that issue.
     
    I noticed that if I post smilies then usualy there is no problem and post is published, also if I write short reply and publish post before saving post get activated then there is no problem, everything else load post forewer and then I refresh topic and paste saved text and then everything is ok. never had problem with second atemp and pasted post, due to that I asume this issue is related with saving post option and administrator group. How is related dont have a clue.
  5. EleganceReef added a post in a topic: Spam Registration Help   

    I have IPS spam DB, most of them was removed with IPS spam DB, I dont even get e mail notification about new registrations, but 2 new one from today actualy pass IPS spam DB and I get email notification for new registrations, I put them in spam group manualy.
  6. EleganceReef added a post in a topic: Spam Registration Help   

    no human at all, just in last few minutes I get two new registration who pas Q&A, checked ip and so far all are from Russia, Ukraine and Belorussia... weird, also all mails they use is gmail in case someone is interested.
    I dont think they are human because I have admin aproval of members, until I aprove them they are in validating group who have same permision like guest group, so if they was really human they will give up after few registrations. But I dont think they are human because during the registrations they must fill many options like name and for name, phone number, adress ... and they fill nonsense there so is realy weird that they google for Q&A chalenge translation  and then fill nonsence in other forms.
  7. EleganceReef added a post in a topic: Spam Registration Help   

    Last days I have loots of spammer as well, what I do not get is how they pass Q&A chalenge?
    My Q&A questions is in my Croatian language, there is no way that they know the answer, even question is in my Croatian language and spammers are not from my country so they somehow find a way to pass the Q&A challenge in registration form.
  8. EleganceReef added a post in a topic: Download: Noble v1.1.0   

    Yes I checked yesterday, no problems any more.
    Beautiful skin, do you know will he work with new 3.4 version?
  9. EleganceReef added a post in a topic: Download: Noble v1.1.0   

     
    really weird, I tryed again few minutes ago and same action from windows security esential software, it close the windows and tell me there is trojan who he put in quarantine.
    Also in that few seconds before my antivirus software get activated I can not see demo, only some error like : canot modife header ...warning... etc
    just checked quarantine in my security essential software and he tell me he find: trojan:JSblacoleref.CP , in your demo site.
     
    Please do not get me wrong, is a nice theme and I would like to see a demo but everytime I checked I get same trojan warning. Dont know why virustotal scan do not show virus on your demo link and my security essential software show trojan in demo link.
  10. EleganceReef added a post in a topic: Download: Noble v1.1.0   

    Dont know do you noticed that or not but when I click on your demo link I get virus or some similar notification, also after I try to visit your demo link my pc go nuts, checked few minutes ago with another antivirus software and same issue
  11. EleganceReef added a post in a topic: Permission in new 5.02 gallery do not work?   

    One more thing to mentioned, when member deleted his image after is posted in topic, tag for image are still in topic/post, when someone qoute that post, qoute with image tag get a album icon, clicking on that album icon freeze the forum. Is hard for me to explain because English is not my native language, but I qouted post with deleted image tag, in qoute get album icon image and when I click on that icon my forum freeze and need refresh.
    Here is example,
     
     [sharedmedia =gallery:images:1026]
  12. EleganceReef added a post in a topic: Permission in new 5.02 gallery do not work?   

    Thank you avro, hopefuly IPB will fix those issue/bug ASAP
  13. EleganceReef added a post in a topic: Permission in new 5.02 gallery do not work?   

    Just find and tested that my members can delete their own images even permision do not alowe image deleting.
    All permission are set corectly, my forum have only 2 member groups and both have permission set corectly, no editing or image deleting are alowed.
    What I see now is that gallery permision do not work at all, is that some bug or what?
  14. EleganceReef added a post in a topic: Looks Like Featured Images showing again and again on the gallery front page   

    Just get my gallery upgraded to newest version, is still do not work after upgrade but I open suport ticket regarding those issue.
    Like any one else I also have same image again and again in featured image, try to use your advice with featured image to show them and change same image but after I check image moderation button find that all my image are featured, I can only unfeature them?? Did I have some issue after upgrade or that is normal, that all my galery images are featured?
  15. EleganceReef added a post in a topic: Error 403 ?   

    I try to upload pdf file to my galery, also in atachment and in both system get error 403, upload skipped.
    Can someone help me to solve this error?
    I already uploaded pdf in my forum as a pdf atachment, dont know why can not succes this time.
    pdf file is 1.2 mb and max upload limit is 2 mb so that should not be problem.
    Dont get it why I can uplaod some pdf file and some not because as I already mentioned month ago I uploaded pdf file without problem.

Status Feed