Juan Miguel

Members
  • Content count

    7
  • Joined

  • Last visited


Juan Miguel's Activity

  1. Juan Miguel added a post in a topic: [RESOLVED] Can't get into the Admin CP after moving to a new hosting   

    Thanks to everyone. I finally made it. I can go to my ACP.
    I have managed to find the right path and everything is good now.
  2. Juan Miguel added a post in a topic: [RESOLVED] Can't get into the Admin CP after moving to a new hosting   

    Yes, i can log into the forum board
    I have checked the .htaccess file under the "admin" folder and it seems that the info is for the old server.
     
    But i don't know what should be the right path. At least the begining of it.
  3. Juan Miguel added a post in a topic: [RESOLVED] Can't get into the Admin CP after moving to a new hosting   

    Hi again.
     
    Well now after the site is up, i can't get into the Admin CP.
    I receive "http500 internal server error" and " The website can't display the page".
     
    Any help will be appreciated :-)
     
     
     
  4. Juan Miguel added a post in a topic: [RESOLVED] SQL error after moving to a new hosting   

    Problem Solved. I didn't understand the hosting explanation for the DB name i should put in the conf_global
    Now the site is up.
     
    Thanks for everybody :-)
  5. Juan Miguel added a post in a topic: [RESOLVED] SQL error after moving to a new hosting   

    This is the error message from the "sql_error_latest.cgf" it's dated today. I have changed in the message the IP address and the host name for the obvious reasons :-)
     
  6. Juan Miguel added a post in a topic: [RESOLVED] SQL error after moving to a new hosting   

    Hi again,
     
    After moving all databases and files, i recieve SQL error as follow:
     
     
    I asked the tech of my hosting and he said that it's not an usual SQL error he sees. He checked the "conf_global.php" file and he said that everything looks fine.
     
    The only things that goes to my mind and might be causing this error is that the DNS has not been updated yet.
    I have a temp URL from my hosting company which is different from the one in the "conf_global.php".
    I don't know if that's causing the error or not, but i will be glad to get some help in order to solve it.
     
    Thanks in advance.
  7. Juan Miguel added a post in a topic: Settings after moving to a new hosting   

    Thank you AndyF,
     
    Yes, The folder i have backedup called "html" and inside of it all the forum files.
    I have already backedup all the databases and uploaded them to the new hosting.
     
    My main problem was that my old hosting dicided one morning to stop all hosting services with no notification. Although they are saying that they send email regarding that, i didn't recieve any kind of email nor my other friends who hosted their sites at the same hosting company.
     
    At the begining they didn't even wanted to let me backup DB's and files but after i literally begged them, thay opened for me the option to do so.
    That is way i can't ask from my new hosting to import or move my site to them.
     
    I guess that eventually i will succeed to make my site functional again. A lot because of this forum and poeple like you:-)
     
    Thanks again,
  8. Juan Miguel added a post in a topic: Settings after moving to a new hosting   

    Hi all,
     
    With my old hosting there was a folder name "html" in the root directory which holds all the forum files.
    I have read the guide which explains that i have to download it to my comp. and to upload it to the new server in the same structure, which i did.
    But it doesnt works.
    I see in the new server a folder name "Public_html".
    I have asked the hosting tech where should i put my files but the tech help answer was not clear.
    I can see that an a file by the name "default.html" exsit there which i can see and display.
    So my guess is that my forum files should be in the "Public_html" folder.
     
    Anyone can help me with this?
    Do i have to do any changes within certain files?
    Do i have to copy the "html" folder as is into the "public_html" or the content of it?
     
    Any help will be appreciated :-)
  9. Juan Miguel added a post in a topic: Moving forum to another hosting   

    Thank you :-)
  10. Juan Miguel added a post in a topic: Moving forum to another hosting   

    Hi all.
     
    My hosting company has stopped the hosting services and i have to move the forums system to another hosting.
    I have exported all databases and copied all files through FTP client.
     
    Can anyone address me to guide that explains how to install and configure my site with the new hosting?
     
    Thanks in advance.
  11. Juan Miguel added a post in a topic: Deleted posts to an archive forum.   

    Hi all,

    I have IPB 3.3.3. In the former ver. 2XX i have configured that every deleted post will go straight to a a special forum i have called "Junkyard".
    I can't find how to do it in the present ver. 3.3.3.

    Anyone knows how?

    Thanks in advance.
  12. Juan Miguel added a post in a topic: Download: News Ticker Pro   

    How do i change the character set?
    My RSS feeds shows in UTF-8.
    I need windows-1255.

    Regards,

About Me

Status Feed