puddipop

Members
  • Content count

    20
  • Joined

  • Last visited


About puddipop

  • Rank
    core_member_rank_11

puddipop's Activity

  1. puddipop added a post in a topic: Topic Template System   

    Another bug:
     
    The line breaks are showing up. However, each time I click 'edit' (the full editor), then click 'submit modified post', the topic template system adds an extra <br> for every line break there is in a text area. Example:
     
    Turns into:
     
    Another edit turns that into:
     
    Etc.
  2. puddipop added a post in a topic: Topic Template System   

    Hi, can I get support for my problem? Thanks.
  3. puddipop added a post in a topic: Topic Template System   

    No? It's not doing ANYTHING for the parsing line break issue.
     
    When I type something with line breaks into a text area of the topic template field, it automatically deletes the line breaks. Example:
     
     
     
    That will turn into:
     
  4. puddipop added a post in a topic: Topic Template System   

    Okay, so I re-upload everything in the admin --> applications_addon folder?
  5. puddipop added a post in a topic: Topic Template System   

    Will this update fix the template system not parsing line breaks?

    And what do I need to re-upload?? I don't want to lose the information I already have. :/
  6. puddipop added a post in a topic: Topic Template System   

    Bump. I really need support for this. :/
  7. puddipop added a post in a topic: Topic Template System   

    There seems to be a bug in the version for 3.4.x.
     
    No matter what I do, I cannot seem to un check the "HTML" checkbox in the Views setting of a template. So, if I go to change the Views of Template A, and I  un check the "HTML" checkbox (and OK the warning that pops up in my browser, telling me that all HTML will be lost, and converted to BBCode), then click "Finish"... It still forces the HTML when I check the Views settings again.
     
    The reason that I do not want the HTML is because I believe this is the reason why the topic templates do not allow line breaks in fields. For example, if I type:
     


     
    when I click "Post", it will convert it to:
     


     
    Any ideas how to solve this?
  8. puddipop added a post in a topic: Topic Preview On Hover   

    Also, the "Mark as Read" button appears for topics that have already been marked as read. Even if you click the "Mark as Read" button, and hover over the topic, the button appears again.
  9. puddipop added a post in a topic: Topic Preview On Hover   

    Great mod! :)
     
    I tested out the 3.2 version, and it works awesomely. However, there is one little glitch: The "Mark as read" button doesn't appear on the hover card for topics that have replies. It appears for single-post threads, though. :)
  10. puddipop added a post in a topic: [RESOLVED] An Evil Unholy Error (Dabatase-related)   

    It was just a few non-functioning hooks from the Tutorials mod. :D I disabled them and the error went away! ^^
  11. puddipop added a post in a topic: [RESOLVED] An Evil Unholy Error (Dabatase-related)   

    Support has gotten back to me! *crosses fingers*
  12. puddipop added a post in a topic: [RESOLVED] An Evil Unholy Error (Dabatase-related)   

    Q___Q I'm getting a very weird error whenever I try to access any topics! It looks like everything else on the forum is accessible, but not the topics themselves! The error that I get is:
     

     
    Can anyone help me?
  13. puddipop added a post in a topic: Global Sidebar   

    Ohh, I see, okay. Just one more question: Is it possible to have the functions from the regular IPB sidebar (ex. Status Updates, Recent Topics, etc.) with this?
  14. puddipop added a post in a topic: Global Sidebar   

    I just saw that you have a Global Sidebars mod!
     
    Do you know if it works with 3.2?
  15. puddipop added a post in a topic: Global Sidebar   

    Oh yes! Exactly like that. :D

Status Feed