d2dyno

+Clients
  • Content count

    226
  • Joined

  • Last visited


1 Follower



About d2dyno

  • Rank
    Advanced Member

d2dyno's Activity

  1. d2dyno added a post in a topic: Error on upgrade   

    So I'm getting an error, seemingly at the end of the upgrade process (seeing as the url key is ?controller=done). Tried to do some searching on it, but was unable to come up with any results. Here's the error:
    Fatal error: Class 'IPS\File\' not found in /home/test/public_html/forum/system/File/File.php on line 83 Where line 83 (according to Notepad++) is:
    $class = new $classname( json_decode( static::$storageConfigurations[ $configurationId ]['configuration'], TRUE ) ); I am trying to go from 3.4.7 to the latest beta (3.a?) on a separate server. Help?
     
    EDIT: Think I may have found the issue:  http://community.invisionpower.com/4bugtrack/beta-3a-upgrade-347-an-error-occurred-location-step-6-application-core-query-id-0-r520/
  2. d2dyno added a post in a topic: Agile by IPS Themes   

    Not having this issue after updating...
  3. d2dyno added a post in a topic: Google wallet Nexus Gateway   


    It's working fine for my site. Replaced PayPal :-P
  4. d2dyno added a post in a topic: Sign in through Google   

    Will we be able to migrate this into IPS's 4.0 built in Google sign-in?
  5. d2dyno added a post in a topic: Agile by IPS Themes   

    Also, the first tag as prefix box is still broken.
  6. d2dyno added a post in a topic: Agile by IPS Themes   

    http://gameguardian.net/forum/files

    It's only an issue on devices with a smaller screen, or when the browser is made smaller.
  7. d2dyno added a post in a topic: Agile by IPS Themes   

    I'm still having the cut off issue in downloads :(
  8. d2dyno added a post in a topic: Agile by IPS Themes   

    Another bug, in featured downloads, the second line of text is cut off:

  9. d2dyno added a post in a topic: Agile by IPS Themes   

    When uploading a file, with tags enabled, I see that the tags field is not aligned with the other fields, and the checkmark, is running into the field:

     
    Also, once tags are added, they stack on top of each other, rather than side by side:

  10. d2dyno added a post in a topic: Agile by IPS Themes   

    Hey,
     
    Just noticed a very minor bug. In the theme chooser (at the bottom of the page), the checkmark is at the top, not on Agile(when using Agile). Again very minor, and doesn't warrant a update yet, but in the future :)
  11. d2dyno added a post in a topic: Agile by IPS Themes   

    Works great now, thanks!
  12. d2dyno added a post in a topic: Agile by IPS Themes   

    Looking at the 1.0.2 and 1.0.3 xml, looks like the new one is corrupted, or malformed. The old version had readable text, while the new one is all messed up.
  13. d2dyno added a post in a topic: Agile by IPS Themes   

    Removed existing version, then tried reimporting, and I have this issue now:
     
  14. d2dyno added a post in a topic: Agile by IPS Themes   

    Try clicking the question mark next to the default background setting in the ACP. Should tell you how, then just look for the announcement folder.
  15. d2dyno added a post in a topic: Agile by IPS Themes   

    I'm also having this issue on pop-ups for PM's: 

Status Feed