boatswife

+Clients
  • Content count

    79
  • Joined

  • Last visited


About boatswife

  • Rank
    IPB Member
  • Birthday 06/28/1963

Recent Profile Visitors


5,695 profile views

boatswife's Activity

  1. boatswife added a post in a topic: Had a search but couldnt find anything   

    Thank you! This is perfect!! :thumbsup:
  2. boatswife added a post in a topic: Soc   

    Sorry, I thought I had uploaded the latest. Must not have because it looks good now.
     
    Thanks!
  3. boatswife added a post in a topic: View New content and Changing themes   

    It's working now, but I'm not sure what I did. I disabled and re-enabled hooks and I've been playing with the topic hover. Not sure what triggered it to act that way...
     
    Thanks for trying to help. :smile:
  4. boatswife added a post in a topic: View New content and Changing themes   

    I thought so too, but it's not working on any of the skins. I can go to other forums and it will work........just not sure what could be causing it.
     
    I was hoping someone else has run into this issue.
  5. boatswife added a post in a topic: View New content and Changing themes   

    When you use "View new content" and the results display, you are not able to change the theme while on this page. It just takes you to the top of the page. It doesn't work with the default, free or paid themes. It's not a big deal, but this usually works no matter where you are.
     
    I've just upgraded to 3.4.4.
     
    Any help would be appreciated.
     
    Editing in........While on "view new content" I just noticed that the "Mark forum read" doesn't show the menu when I click on it either.
  6. boatswife added a post in a topic: Soc   

    I have just upgraded to 3.4.4. I noticed that when I select "view new content" in the Navigation drop down menu, I get the menu in this format. I would appreciate any help that you can give me.
     

  7. boatswife added a post in a topic: Ban Members From Forums   

    Thank you!
  8. boatswife added a post in a topic: auto-upgrader   

    This appears to still be an issue even at this date. I get the same message and my host says it looks like all the permissions are correct for my directory.
     
    Something else needs to be changed. Any thoughts before I put in a ticket??? I can do it manually, but just checking to see what the issue is before I do that.
  9. boatswife added a post in a topic: (M34) Auto Birthday Greeter   

    Mine is not creating the daily threads either. Will watch this thread closely.
  10. boatswife added a post in a topic: (DP32) Favorite Emoticons   

    When I upgraded to 3.4.1, it might have been something I did, but the emoticons that I chose were still there. It's just that when I went to look and add more, I don't remember seeing the boxes checked. I just went back and re-checked them.
     
    It definitely does work and I love having it available.
  11. boatswife added a post in a topic: (DP32) Favorite Emoticons   

    It does work with 3.4.2. The favorites that I had chosen were still there, but the boxes were not checked when you visit the favorite emoticon link.
  12. boatswife added a post in a topic: Ban Members From Forums   

    When I upgraded to 3.4.2, the same thing happened. You can go to the next page, but you can't go back. The first page stays highlighted regardless of what page you are on.
  13. boatswife added a post in a topic: Multiple pages in a thread   

    It was (SOS33) Ban Members From Forums   v3.0.1.
  14. boatswife added a post in a topic: Multiple pages in a thread   

    Thanks........I knew I should have disabled hooks first. :tongue: When I figure out which hook did this, I will post it so it might help someone else.
  15. boatswife added a post in a topic: Multiple pages in a thread   

    In a thread that has multiple pages, when you select page 2 it takes you there but the highlighted number stays on page 1.
    While you are on page 2, the highlighted page 1 is not set as a link. So you can't jump back to it.
     
    Sorry, if that's confusing. It's only happening in a thread. It doesn't happen anywhere else that has multiple pages.
     
    I looked, but couldn't find any information on this and would appreciate some help. I recently upgraded from 3.3.4 to 3.4.2.
     
    Editing in......I tried rebuilding skins, cache and I'm rebuilding forums/topics.

Status Feed

  1. vesperala » boatswife

    I came to bring the stars for you...:) happy birthday!