pisaldi

Visitors
  • Content count

    521
  • Joined

  • Last visited


1 Follower



About pisaldi

  • Rank
    Spam Happy
  • Birthday 08/06/1969

IPS Marketplace

  • Resources Contributor Total file submissions: 8

Recent Profile Visitors


15,280 profile views

pisaldi's Activity

  1. pisaldi added a post in a topic: Are there a list of errors ?   

    Perfect! Thanks! 
  2. pisaldi added a post in a topic: Are there a list of errors ?   

    That's it!
     
    I would like to have or know where to look for the number of errors I find in IPS4.
    If it returns me an error like 2F181/1 I would like to be able to check a list for the cause and how to solve, or at least the cause o the meaning of the error...
     
    Thanks!
  3. pisaldi added a post in a topic: New lang strings request   

    It's nice that IPS seems to change... but after the beta process hasn't finished I'll not be sure...
    I lived the v3 beta in the past and there were declared problems with translations that caused important problems to international sites and we had to wait several time until fixed...
    They have made a good job at the beginning of IPS4 with languages and they have corrected some suggestions done, one which was very important was the ACP in English instead you translate everything... but I hope there aren't any hard problem with languages... because I don't know what will happen...
    Their primary deisres are help english spoken customers as they are their big size of customers, and IPS is a bussiness... and I wish there aren't any problem as there was in the past to avoid having big problems with language...
    I've been an IPS customer for more than 10 years and I know what I am speaking...  
    But they are improving their international languages in IPBoard.  
     
  4. pisaldi added a post in a topic: Problem with theme   

    Hi Pete,
    I'm very grateful for your job! you have solved a big problem that IPS said that wasn't a bug (¿?¿?¿?)
    Now I'll start enjoying and trying the new IPS 4 features...
     
  5. pisaldi added a post in a topic: New lang strings request   

    Languages isn't a matter that worry in IPS... and I think that all languages matters will be corrected in the previous to the final version....
     
    Wish to be erroneous
  6. pisaldi added a post in a topic: New lang strings request   

    If they are 2 different strings you could use "Asistentes" and "No Asistentes" but if they aren't it is a difficult solution
  7. pisaldi added a post in a topic: New lang strings request   

    Try the following
     
    Going: Asistiré
    Maybe: Quizás
    Not Going: No asistiré
     
  8. pisaldi added a bug in IPS4 Bug Tracker   

    Count in forum view
    Hi,
    If you look in the forum view in the Presales forum you can find this...
    The messages "v4?" which you can find here http://community.invisionpower.com/topic/404185-v4/ indicates 0 replies and theres 1 bfarber reply
     

     
     
    • 0 replies
    • 0 views
  9. pisaldi added a post in a topic: Changing the licence subfolder for test site   

    ​You can use 1 license with your live site, and another one for test site and your must enter as license number your license number followed by -TESTINSTALL
     
    But remember you can not change the folder / subdomain and you must wait 6 months to change
     
  10. pisaldi added a post in a topic: Changing the licence subfolder for test site   

    Hi,
    I tried to upgrade my v3.4.7 trial site to beta 2 with a subdomain (prueba.invisionhispano.com) and it has been impossible...
    Now, I'm trying to install in a subfolder (invisionhispano.com/prueba) and I'm having a problem with the licence.
    The licence don't let me install in the subfolder as it says that the licence is active.
    The licence was used in the subdomain but I have deleted ALL the files from the subdomain prueba so it can't detect anything active not the live site...
    How should I do for IPS to allow the licence for the new subfolder ?
  11. pisaldi added a post in a topic: Problem with theme   

    Well, as I finally haven't been able to make work www.prueba.invisionhispano.com I'll change the way...
    But I think the problem is in all subdomains... just try instead of this message called like

    try

    and it doesn't work...
    Now I'm trying to install in a subfolder invisionhispano.com/prueba and have a problem with licence...
  12. pisaldi added a post in a topic: Problem with theme   


    Thanks for your help!  I tried adding a theme from the clean installation to this upgrade installation and it continues without working...
     
  13. pisaldi added a post in a topic: Problem with theme   

    ​But what you are saying is to do a clean installation... I've done it without any problem...
     
    Where I have problems is doing the upgrade that is what I've explained in this topic
  14. pisaldi added a post in a topic: Problem with theme   

    ​I have some users with different licences... I usually use the user pisaldi to read and write here in these forums...
    The user with has the licence is the one which has registered the invisionhispano.com licence and is the user invisionhispano
     
    But I don't like to sign in and sign out continuously and that's the reason why I always use this user... and as it is not needed to have the licence for read / write in this forum I use pisaldi
    And they have recently changed this, as I have perpetual licences in all my accounts, and no far from today it also indicated Clients
     
  15. pisaldi added a post in a topic: Problem with theme   

    ​Thanks for your answer...
     
    As I don't know where to automatically delete the word BETA, I have used phpMyAdmin and gone to the table core_themes and have deleted all BETAs from set_css_map and set_image_map
    Also deleted BETA in table core_themes_images, core_attachments, core_emoticonos, core_file_storage
     
    But continues without working... I suppose I forgot some...
     
    If I check the code the
    type =' text/javascript ' src =' BETAhttp://www.prueba.invisionhispano.com/uploads/javascript_global/root_library.js.b130530daded92486158f5182f6a3b4d.js?v=54afd7b4dade24b13af6965c0807e516 ' data-ips > </ script > continues in javascript, but I don't know where to change that...