Australia4WD

+Clients
  • Content count

    412
  • Joined

  • Last visited


About Australia4WD

  • Rank
    Advanced Member

Contact Methods

Profile Information

  • Gender Male
  • Location Australia

Australia4WD's Activity

  1. Australia4WD added a post in a topic: Suggestion - Approving Member Process   

    This processing now requires the admin to step through a number of pages - so my suggestion is can we make it easier.

    My current process (discounting the fact that on a desktop you can use "right click open in new tab"

    Login to ACP
    Default page is "Dashboard"
    Observe "Pending Validations" in Items requiring Attention"
    Go to validating members page using "Click Here for more Details"
    Click on Validating Member
    Click on Profile tab and scroll to bottom of page (thats where the responses to site unique questions are displayed.
    Scoll back to top of page
    From drop Down select "Validate Member"
    When you do this the page then takes you back to the "Manage members" page and the tab opened is "Members"
    Select "Validating"
    Restart the process above

    I accept there may be some shortcuts available, but on the whole it has become a bit of a painfull process.

    We used to be able to
    Login to ACP
    Default page is "Dashboard"
    Click on "Pending Validations"
    Click on member and then click on Profile tab
    Approve and then be returned to the Validating Members page

    How could it be better
    Login to ACP
    Default page is "Dashboard"
    Click on "Pending Validations"
    Click on member and default page is a combination of Basic Information and Profile Tab
    Scroll to bottom - review and have a "Approve" and/or "Delete" button
    Be returned to "Validating Member" page

    Just thoughts
  2. Australia4WD added a comment: iPad screen size   

    Just wondering if the patch/edit can be made available before 3.2.3 is released


  3. Australia4WD added a comment on a file: (DP34) Global Sidebars   

    trying to purchase but im getting the following error when clicking on "purchase"
    Parse error : syntax error, unexpected T_DOUBLE_ARROW in /home/forumsi/public_html/admin/applications_addon/ips/nexus/sources/invoiceModel.php on line 1380
  4. Australia4WD added a post in a topic: IPB iPhone App Feedback   

    Fully support the suggestions for

    - Upload a picture into a Forum Post

    - Adding a "Add Blog Post" to the menu
  5. Australia4WD added a comment: Unable to stop or remove RSS feed url from Blog Settings   

    Josh


    Please see the first post for the answers to your questions
    [color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][size=2]
    [/size][/font][/color]
    [color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][size=2][quote][/size][/font][/color]

    [color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][size=2][list][*][i]What OS is installed on the server?
    [/i][*][i]What browser was used to reproduce the bug?
    [/i][*][i]Verify modifications or skin customizations aren't the cause of the issue.
    [/i][*][i]Are all users affected by this issue or only some? If only some members are affected, is there a pattern to which ones are[/i][/quote][/list][list]
    [/list]
    Also as mentioned it happens on this board.


    I currently have 3 blogs hidden because we cant turn off the RSS feeds, I have replaced my test RSS on this forum with the IPS News RSS because it cant be stopped


    If you can tell me what browser you are using i am happy to try and reproduce it here for you


    Pete[/size][/font][/color]
  6. Australia4WD added a record in IP.Blog   

    content blogs caching
    When I go from some of my members blogs to others the previous persons Content Blocks stay on the new page that I am viewing

    I have used Chrome and IE, logged in, logged out, cleared my temp files, refreshed my browser and it doesnt fix it.

    I actually found that the only way to fix it is to edit the pages and drag the blocks around from one side to another.

    Never used to happen in the old versions
    • 0 replies
    • 0 views
  7. Australia4WD added a record in IP.Blog   

    RSS Feeds not honoring Privacy Selections
    [size=2]1.[/size]
    [size=2]The Community Blog RSS Feed still includes entries from those members who do not "tick" the box[/size]
    [color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][size=2][i]Allow others to syndicate your Blog? [/i][/size][color=#606060][size=2][i]This will enable the RSS feed link on your Blog[/i][/size][/color][/font][/color]
    [color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][color=#606060][size=2][i]Occurs on this forum as well[/i][/size][/color][/font][/color]
    [color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][color=#606060][size=2]
    [/size][/color][/font][/color]
    [color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][color=#606060][size=2]2. Posts from Private Blogs also appear in the Community Blog Feed[/size][/color][/font][/color]
    [color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][color=#606060][size=2]Tested on this forum (yep I was on another machine and not logged into the site)[/size][/color][/font][/color]
    [color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][color=#606060][size=2]
    [/size][/color][/font][/color]
    [color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][color=#606060][size=2][img]http://community.invisionpower.com/uploads/1265328177/gallery_65302_333_8027.jpg[/img]
    [/size][/color][/font][/color]
    [color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][color=#606060][size=2][img]http://community.invisionpower.com/uploads/1265328177/med_gallery_65302_333_941.jpg[/img][/size][/color][/font][/color]
    • 0 replies
    • 0 views
  8. Australia4WD added a comment: Cant delete blog (HERE)   

    Yep I have been trying to Delete my blog on here (because of this issue [url="http://community.invisionpower.com/tracker/issue-20958-unable-to-stop-or-remove-rss-feed-url-from-blog-settings/"][url="http://community.invisionpower.com/tracker/issue-20958-unable-to-stop-or-remove-rss-feed-url-from-blog-settings/"]http://community.inv...-blog-settings/[/url][/url] )
    [size=2][font="'Times New Roman"][size=3]
    [/size][/font][/size][size=2][font="'Times New Roman"][size=3]The button is there and when I press it I Get the "Confirm Delete" popup but nothing happens after that[/size][/font][/size][size=2][font="'Times New Roman"][size=3]
    [/size][/font][/size][size=2][font="'Times New Roman"][size=3]Also have got the white screens opening for some External Blogs as well. [/size][/font][/size]
  9. Australia4WD added a record in IP.Blog   

    Unable to stop or remove RSS feed url from Blog Settings
    [color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][size=2]Manage your Blog > options > Manage RSS Import.

    [b]Issue 1[/b][/size][/font][/color]
    [color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][size=2]Cant remove the RSS Import feed or stop it from feeding. If you delete the URL entry and any entry in the tags box, then click on Save Changes, it says "You must enter a valid RSS URL". [/size][/font][/color]
    [color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][size=2]I had [color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][size=2]2.1.0 (21003) loaded yesterday by support and this problem still exists.[/size][/font][/color]
    [color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][size=2]I did not have any of the 2.1 RCs loaded before[/size][/font][/color]
    [color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][/font][/color]
    [color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][size=2]This occurs on the Blog in this forum as well.[/size][/font][/color]
    [color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][/font][/color]
    [/size][/font][/color]
    [color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][size=2][b]Issue 2[/b]
    [color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][size=2]Anther issue is that the "Stop Importing Now" Button doesnt do anything.[/size][/font][/color]
    [color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][/font][/color]
    [color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][size=2]I am using Chrome and IE[/size][/font][/color] [/size][/font][/color]
    [color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][size=2]
    [/size][/font][/color]
    [color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][size=2]I know this was reported as being fixed in 2.0.0 RC 2[/size][/font][/color]
    [color=#1C2837][font=arial, verdana, tahoma, sans-serif][size=2][url="http://community.invisionpower.com/tracker/issue-20549-unable-to-stop-or-remove-rss-feed-url-from-blog-settings/"]http://community.invisionpower.com/tracker/issue-20549-unable-to-stop-or-remove-rss-feed-url-from-blog-settings/[/url][/size][/font][/color]
    • 0 replies
    • 0 views
  10. Australia4WD added a comment: Unable to stop or remove RSS feed url from Blog Settings   

    I had [color="#1C2837"][font="arial, verdana, tahoma, sans-serif"][size="2"]2.1.0 (21003) loaded yesterday by support and this problem still exists.[/size][/font][/color]
    [color="#1C2837"][font="arial, verdana, tahoma, sans-serif"][size="2"]I did not have any of the 2.1 RCs loaded before[/size][/font][/color]
    [color="#1C2837"][font="arial, verdana, tahoma, sans-serif"] [/font][/color]
    [color="#1C2837"][font="arial, verdana, tahoma, sans-serif"][size="2"]This occurs on the Blog in this forum as well.[/size][/font][/color]
    [color="#1C2837"][font="arial, verdana, tahoma, sans-serif"] [/font][/color]
    [color="#1C2837"][font="arial, verdana, tahoma, sans-serif"][size="2"]Anther issue is that the "Stop Importing Now" Button doesnt do anything.[/size][/font][/color]
    [color="#1C2837"][font="arial, verdana, tahoma, sans-serif"] [/font][/color]
    [color="#1C2837"][font="arial, verdana, tahoma, sans-serif"][size="2"]I am using Chrome and IE[/size][/font][/color]
  11. Australia4WD added a record in IP.Blog   

    Content Blogs Floating not aligned
    Hi
    In IE7 Blogs with right hand side content boxes are floating over the entries. Noted on my site and this forum. Please see attached picture
    [img]http://forums.invisionpower.com/uploads/1250719389/gallery_65302_333_20304.jpg[/img]
    • 0 replies
    • 0 views
  12. Australia4WD added a post in a topic: IPS Upgrade Incomplete   

    big thanks from me
  13. Australia4WD added a post in a topic: IPS Upgrade Incomplete   



    Thank you Matt (and Larry) it has actually been over 4 hours, but thats okay, I just needed to know the status of the specif questions) in my ticket. Happy for thread to be deleted




    I did do that when the check script was released some months back, but since then my host did have me at MySQL version 4.1.22-standard and PHP version 5.2.6 which both meet the minimum requirements, I thought I would now be okay I have no idea about PHP SPL extension and the DOM XML Handling extension
  14. Australia4WD added a post in a topic: IPS Upgrade Incomplete   

    Hi IPS

    Can I ask if someone can have a look at my follow up to Ticket #588048 please. My upgrade is sitting incomplete and although I responded as soon as you guys left my site, the ticket questions remain unanswered.

    Can I also suggest that before commencing Customer Upgrades that a check should be made to ensure the host server is compatible. Not all of us are savvy on these things which is why we engage support.

    At the moment I am not sure what I can or cant do, my board is a shambles with a skin that is half Default, half IPS Pro, None of my components work, half my ACP wont open, and there are skin cache errors appearing everywhere

    Thank You, and I'm happy if you delete my post after reviewing my ticket.
  15. Australia4WD added a record in IP.Blog   

    Media
    Hi

    The Blogmedia tag no longer displays the video - only a link since the upgrade.

    I did edit one of mine and deleted the old blogmedia tags and replaced them with the media tags but it had no impact

    You can see iy at [url="http://forums.invisionpower.com/blog/pedro/index.php"]http://forums.invisionpower.com/blog/pedro/index.php[/url]?


    • 0 replies
    • 0 views

About Me

4WD and Camping Discussion Forum

Status Feed

  1. Australia4WD

    New Mitsubishi forums for Pajero Challenger Triton and Outlander http://forum.australia4wd.com/index.php?showforum=135

  2. Australia4WD

    Just downloaded the ip ap

  3. Australia4WD

    just debating if I should uprade today