jhutch

+Clients
  • members_posts

    302
  • Joined

  • Last visited


1 Follower



About jhutch

  • Rank
    Advanced Member

jhutch's Activity

  1. jhutch added a bug in Bug Tracker   

    [RC3 PAGES] Plugin block, article feed, not pulling through articles
    If you create a new block, click plugin, choose feed from articles...... no articles are ever actually pulled in, even if there are articles in the article database..... Not when you try to put it on a page, and not even in the preview mode before you actually save the block. 
    • 1 reply
    • 29 views
  2. jhutch added a comment: RC2 Page Editor Error   

    Everything under the Pages category on the Editor
  3. jhutch added a post in a topic: Pages: Promote to Article   

    Yep. This is absolutely necessary. Seems as though they aren't prioritizing Pages the way they need to. 
  4. jhutch added a bug in Bug Tracker   

    RC2 Article Feed Blocks Won't Save/Show
    Couple of issues going on.....
    1. When I try to add a new page, through the blank/page html option. I can get it to do some things. But, when I try to throw in a short code to pull in a articles feed block, it never shows up. The code is done properly. I hit save. The code remains. But when you go view the site, the block never actually shows up.
    2. When I try to pull in a article feed block via the editor, onto a custom page. I drag it over and it shows up the way it is supposed to. But, when I click to "Finish Editing" it completely disappears and doesn't save. 
    • 2 replies
    • 29 views
  5. jhutch added a bug in Bug Tracker   

    RC2 Page Editor Error
    When you are using the page-editor, and you drag over something like "Latest Records" or several items dealing with the pulling from a database, you can only add that content block once, when you should be able to add multiple blocks that are pulling from the database. 
    For example, when you pull over a custom block. You can continue pulling over more custom blocks in various places on your page. 
    WIth many database record blocks, you can only pull it over once. 
    There is a work-around though. When you save it, then open the editor back up, you have the option to add another one. But you can't do it in one setting. 
    • 4 replies
    • 67 views
  6. jhutch added a post in a topic: After Upgrade - Any clue what's happened?   

    What details need to be changed prior to the upgrade? And how exactly would I have done that?
    I believe that I made all the necessary changes before the upgrade based on other topics that had instructions written out. 
  7. jhutch added a post in a topic: After Upgrade - Any clue what's happened?   

    ​I'm sorry but I don't have a clue what you are talking about, or what the process of this is or would look like. 
    Without doing that (which I'm assuming I didn't do, as I don't have a clue as to what any of that means) - how would it affect my live site? I haven't noticed anything going wrong with it.....
     
  8. jhutch added a post in a topic: After Upgrade - Any clue what's happened?   

    I spoke too soon. I'm still running into all sorts of issues, though it looks a little better now.
     
    ​Maybe? What's the process for this?
  9. jhutch added a post in a topic: After Upgrade - Any clue what's happened?   

    Geez that was a pain as there's no stylesheet on the backend either - but it looks like I got it. 
    Thanks so much for the help everyone!
  10. jhutch added a post in a topic: After Upgrade - Any clue what's happened?   

    Anyone know of a place to download only the V4 skin? Or could someone attach a file here for me to download?
    I can't install another one and do it myself, as it would have to be in the same directory as the current demo because of the licenses. 
  11. jhutch added a post in a topic: After Upgrade - Any clue what's happened?   

    So, I attempted to upgrade a demo site (3.x) to Beta 5a. 
    I did this by duplicating my live database. Uploading all 5a files into a new folder on my server. Copy/pasted the public and upload folder there as well. Then copied the config file. Edited the config file to point to the duplicated server.
    Ran the upgrader. When I finished, I've ended up with the following: http://profootballspot.com/spotv2  - Any clue what is going on here, or where I went wrong?
  12. jhutch added a post in a topic: Old database for new IPB4 test site   

    That makes too much sense. Thank you Lindy! that was my problem. 
  13. jhutch added a post in a topic: Old database for new IPB4 test site   

    So when you do a fresh install, and type all the database information (name, user, pass, etc) it doesn't put that into the config file for you? Because that's what I'm doing.... It's just not showing anything. 
  14. jhutch added a post in a topic: Old database for new IPB4 test site   

    ​I've deleted it and started over so I don't have the error messages on hand. I can get them. Wanted to make sure there wasn't something I needed to do first. 
    When I made a copy of the database, I did it through phpmyadmin. Then ran a normal install, but used the new database I had just made. So I didn't copy/change any config files or anything else. I just installed the board like you normally would, but installed it on a database that had ton of stuff in it already. 
    Should I try it again, and just post the errors I run into?
  15. jhutch added a post in a topic: Old database for new IPB4 test site   

    I thought this would be possible, but I'm running into some errors. So I'm starting over and trying again.... maybe some of you guys can help. Basically, I want to run a test site with the new Forums and Pages - but I want to be testing it with a ton of content on my live site. 
    ____
    I went in and made a duplicate of my live IPB board database. Renamed it and such. 
    Then I uploaded all the files for IPB4. Installed IPB 4 and used the new database information for the install. 
    I was hoping to at least see all the registered members and posts, but I'm not seeing anything except a handful of errors. 
    What do I need to to? (outside of upgrading my live site, which I don't want to do for obvious reasons)