Jump to content


Photo

Can't Import IP.Blog RSS Feeds


Posted Image

-XML error: Not well-formed (invalid token) at line 1


I've been able to duplicate this on 3 different IP.Board installations, with 2 different feed URL's.

Not sure if this is an IP.Board or IP.Blog bug, so I'll leave it here for now.

Status: Duplicate
Version:
Fixed In:


4 Comments

We import the RSS feed just fine on here from our company blog, that would be a problem with IP.Blog itself anyway so I'll move it there. If you can also check what exactly is on line 1 that would help.

We import the RSS feed just fine on here from our company blog, that would be a problem with IP.Blog itself anyway so I'll move it there. If you can also check what exactly is on line 1 that would help.

The feed is:

<rss version="2.0">
<channel>
<title>
<![CDATA[ Mikey's Blog ]]>
</title>
<link>
http://ipstest.xx.xx/index.php?/blog/4-mikeys-blog/
</link>
<description>
<![CDATA[ Mikey's Blog Syndication ]]>
</description>
<pubDate>Thu, 07 Jun 2012 08:49:46 +0000</pubDate>
<webMaster><removed> (Invision Power Board)</webMaster>
<generator>IP.Blog</generator>
<ttl>60</ttl>
</channel>
</rss>
I don't see anything wrong in there and inserting the code in the validator says it's fine too.

Are there any spaces at the top of the content you didn't paste perhaps?
FWIW, this was a duplicate of this: http://community.inv...7461-rss-feeds/

The error is caused by the member group "Guests" having no permission to view blogs, so the validator falls over the fatal error in the above report.