Jump to content


Photo

Frequent [#CSTART-0] There was an error connecting with the chat room. Please notify an administrator.


Hi there,

My community is complaining on that error message more and more.

From investigation, there is no obvious patterns to the behaviour, at random times many of my users can not access the chat service.

It takes then multiple site refreshes to finally establish the connection.

Status: Cannot Reproduce
Version: 1.4.0
Fixed In:


7 Comments

Now I'm getting this too. Constant, no improvement for some 15 minutes.

Firebug reporting

"NetworkError: 500 Internal Server Error - http://forum-gitara.pl/chat/"

No errors in apache error log.
curl_error

string(66) "Operation timed out after 10000 milliseconds with 0 bytes received"


Trying wget from home and from my production

wget http://chatservice.i...hp?api_key=____

Returns string '0,2', so it looks like there is no connectivity issues.


---

Wanted to do some more digging but it suddenly started working.

Next time it happens submit a ticket for support so we can investigate on your board please.
This isn't a bug with IP.Chat, however we are investigating the issues. Thank you for reporting.

This isn't a bug with IP.Chat, however we are investigating the issues. Thank you for reporting.


Yep I agree that this is not a bug with the IP.Chat code itself, but with the underlaying service it tries to connect to.

Next time it happens I will try to have it black on white clear that it isn't my box playing on outgoing.
I get these quite frequently, at least daily, sometimes it is bad. Worse, is paying for the 50 user service and not being able to use it. :facepalm:

I get these quite frequently, at least daily, sometimes it is bad. Worse, is paying for the 50 user service and not being able to use it. :facepalm:


Please submit a ticket if you are having issues connecting to the chat service. We'll be happy to investigate for you.