Sign in to follow this  
Followers 0

Login problems

33 posts in this topic

Posted

I had login problems. Suddenly I was logged out, I couldn't login back, reseted password didn't work. I had to login via client area, then I was logged in here back.

Did you change something in login form? Why I couldn't login here?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Same here. Reset password yet my old password worked when logging in through the client area

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I sort of had a problem too. On the mobile skin I login and afterwards it keeps me on the log in screen. But at least I'm logged in.

Eduardo Bautista likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Its known about. :smile: , and it was the same for me too. I was unable to log in until I'd reset my password. Sorry for the inconvenience.

It *wont* effect that many accounts, I think only those that had a different password a long time ago before Beyond was merged into here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

So its only accepting passwords thats associated with our client login? I tried resetting my password and it didn't work so I had to do what Lewis P did.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

We were working on the login system a little bit earlier today, sorry if you were unable to log in - everything should be okay now.
We are now utilising a single sign-on set up with the client area - after logging into either, you should be automatically then logged into both.

In some circumstance, it may be that you had a different password for the client area and the forums and as such, the password you're using may not be the one the system is expecting. If you're getting an error message saying your login is incorrect - you can reset your password here:
https://www.invisionpower.com/clients/index.php?app=core&module=global&section=lostpass

If you have any questions or concerns, please contact us on accounts@invisionpower.com :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

AFAIK it will only accept the password that was present on this forum initially (for older accounts). If you had an account merge etc or suchlike then you will need to reset it. It caught me out too, I was not aware of it until I was thrown out. :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I still could not log in when I tried through the forums. But once I logegd in at my client area I was logged in the forums automatically as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Had problems also. All set now though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

[quote name='Mark' timestamp='1332158904' post='2242359']
We were working on the login system a little bit earlier today, sorry if you were unable to log in

OK in this case you should put on main board page announcement about possible login problems. I almost went crazy why I shouldn't log here.

Aussie Cable likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It happens to me too that I am being logged off when submitting an attachment to a PM here in IPS. I get an error msg. and have to log in again..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I couldn't realise it and also reset my password. It's ok now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted




Remember me doesn't work!

Each time when I restart browser I have to log in here again and again!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Can someone tell Tech Support please. I've had a ticket open re this problem and Robotech (for one) wasn't aware of it :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

We did some work on the login system for our forums (not part of IPB - for our site specifically) today and are aware of some issues people have faced staying logged in. We are investigating those issues and hope to have everything sorted asap. Thank you for your patience in the mean time. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

[quote name='bfarber' timestamp='1332192283' post='2242569']
We did some work on the login system for our forums (not part of IPB - for our site specifically) today and are aware of some issues people have faced staying logged in. We are investigating those issues and hope to have everything sorted asap. Thank you for your patience in the mean time. :smile:


After password reset I get a new password but when I try to change the password from the auto generated one it tells me "you must complete the entire form".

The only thing not completed is the new email field, but I am not changing to a new email.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Does this affect Facebook Login? I am having trouble there...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Log in both client area and your forum do not work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I had to reset my password. That's fine but man, trying to read the recaptcha text is hard. Took me about 4 goes to get it right.

3DKiwi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Just saw this topic - glad I'm not going crazy!

I'm unable to login to the Client Area. I have a saved session on these forums in firefox (which I'm currently using), but I can't login to the forums if I use another browser since my password is apparently incorrect..

I tried the forgot password link, but I never received an email even after multiple attempts. I'll send an email through..

stoo2000 likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Same thing happened to me.

However I can't use my username to login anymore, it must be an email address.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

It seems fixed now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

[quote name='Axel Wers' timestamp='1332238864' post='2242734']
It seems fixed now.

stoo2000 likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Not for me either.

Had to use the "Lost Password" function to get a new password.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I too just got kicked out when i went to the tracker - and I couldn't log in via Twitter or Facebook

also had to reset password for client area.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Who's Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.