Jump to content


Photo
- - - - -

Other apps not showing?


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 BenJayson

BenJayson

    IPB Newbie

  • +Clients
  • 19 posts

Posted 09 April 2012 - 08:18 PM

For some reason when i install an app, now it does not show up in other apps, i dont know why, please help
  • Wolf likes this

#2 Apostrofee

Apostrofee

    IPB Member

  • +Clients
  • 83 posts

Posted 09 April 2012 - 08:44 PM

You need an active license to get support here.
  • Wolf likes this

#3 BenJayson

BenJayson

    IPB Newbie

  • +Clients
  • 19 posts

Posted 09 April 2012 - 08:50 PM

You need an active license to get support here.

other people replied to my other topics so dont lie

#4 Apostrofee

Apostrofee

    IPB Member

  • +Clients
  • 83 posts

Posted 09 April 2012 - 09:35 PM

other people replied to my other topics so dont lie


I'm not. ;)

#5 BenJayson

BenJayson

    IPB Newbie

  • +Clients
  • 19 posts

Posted 09 April 2012 - 10:38 PM

I'm not. ;)

cant you just help me with my question. if you wont then why did u even bother replying -_-, if u did help it would be really helpfull

#6 China J

China J

    Spam Happy

  • +Clients
  • 583 posts

Posted 24 January 2013 - 11:13 PM

This is certainly not working for me. I've installed several apps and they do not appear in the menu. The only items that appear is Calendar and Gallery. I upgraded this site from 3.1.2 > 3.4.2 and everything went fine. However, like I said the others app menu does not show my addons and I'm unable to access them. Any suggestions on fixing this?



#7 Matt

Matt

    Chief Software Architect

  • IPS Management
  • 26,146 posts

Posted 25 January 2013 - 02:58 AM

China J, I'd submit a support ticket. It's hard to debug an issue over the forums. Our technicians will be able to log in and take a look for you.


Matt Mecham
Invision Power Services, Inc.
"I love deadlines. I especially like the whooshing sound they make as they go flying by."
-- Douglas Adams (1952 - 2001)


#8 China J

China J

    Spam Happy

  • +Clients
  • 583 posts

Posted 15 February 2013 - 10:10 PM

China J, I'd submit a support ticket. It's hard to debug an issue over the forums. Our technicians will be able to log in and take a look for you.

It's a legacy Perpetual license... Note that at one time it was IPS hosted and the last upgrade the same issue occurred. Do you still want to look at it though it's not converted?



#9 Simone Roversi

Simone Roversi

    IPB Newbie

  • +Clients
  • 7 posts

Posted 05 June 2013 - 06:54 AM

For some reason when i install an app, now it does not show up in other apps, i dont know why, please help

 

Hi, this is happening to me too.

The only apps i see in Other Apps dropdown menu are IP Converters and MemberMap.

 

I Installed IP.Content (i own a regular licence for it) and don't see it in the list, so i can't create/edit/manage Pages

 

Thanks,
Simone

 

edit: Only one admin (the original one) can see/edit the other apps. is it possible to allow all administrators to see those apps?



#10 AndyF

AndyF

    iQA4u

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 26,846 posts

Posted 05 June 2013 - 07:10 AM

If its installed and listed under Manage Apps / Modules (and its not disabled) then I'd suggest a ticket in the Client Area so a technician can take a look at this for you.



#11 c3ptik

c3ptik

    IPB Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 posts

Posted 03 December 2013 - 03:27 AM

I'm sorry to dig this up but I had the same issue recently whereby only 1 of 3 admins could see all the apps installed under 'Other Apps' and I couldn't work out why.

I've just found the option to enable it for other admins....

 

Find the member you want

On the left at the bottom, click 'Manage Admin Restrictions'

Under 'Member ACP Restriction Permissions' click the pencil to edit the user

Then tick all the boxes under each module to enable them access.

Then 'Save Restrictions'

 

I hope this helps some others!



#12 Mark H

Mark H

    Gramps

  • IPS Staff
  • 1,220 posts

Posted 03 December 2013 - 02:07 PM

An easier way is to just delete that permission set, assuming you want them to have access to everything.



#13 antr12

antr12

    IPB Newbie

  • +Clients
  • 7 posts

Posted 06 December 2013 - 07:14 PM

Just type in ACP restrictions into the search box with in the ACP as it only comes up with 1 page so you can do it all from there :)






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users