Sign in to follow this  
Followers 0

im a customer, why i cant i post in the support forums?

8 posts in this topic

Posted

now that im a customer why cant i post in the support forums?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

You might still be in the fraud detection.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

You're not a customer. If you bought a plan with IPS Hosting, then you need to wait. They manually approve the orders and it can take up to a day I think.

Now that I saw this link: http://community.invisionpower.com/topic/365499-just-paid-for-service-when-will-it-be-activated/#entry2284018

It seems they didn't upgrade your account on here, or I think once they approve your plan you turn into a customer which you didn't. Hm.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

When did you buy your it's ? Because at moment not in right group.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

All orders are screened to help prevent fraud. If you have just purchased, it can take up to 48 hours for your order to be approved (though most orders are typically approved within just a few hours). Afterwards, your account here will be updated.

If you used a different account to purchase your license, you should sign in to the forums using the same account you used to purchase your license.

If your situation is not covered above, please email accounts@invisionpower.com for assistance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

[quote name='bfarber' timestamp='1342009418' post='2285686']
All orders are screened to help prevent fraud. If you have just purchased, it can take up to 48 hours for your order to be approved (though most orders are typically approved within just a few hours). Afterwards, your account here will be updated.

If you used a different account to purchase your license, you should sign in to the forums using the same account you used to purchase your license.

If your situation is not covered above, please email accounts@invisionpower.com for assistance.


I ordered my basic ten package (only using this package during the construction of my community) about four or five days ago. I recently switched from VB to IPB and ive got to say its a pretty big change, ive installed a few mods and skins myself so far but there is one im having trouble with which is why i was seeking the support forums to see if a well known trustworthy customer could help me install this global message mod.

http://community.invisionpower.com/files/file/4284-global-forum-message/

If anyone could help me it would be the world to me, ill offer you advertising on my forums for your services if you would like. We are moving close to 1,500 members to our community soon. If you can help please reply here or pm me. Thank you so much for any possible assistance!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

If it has been a few days, use the email link Brandon provided please, to determine as to why its still pending, although it seems strange it is. :)

Also ensure (again, as above) you are using the same email / password combination here as the Client Area.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I see you're showing up as an active client now, so you should have full access to the appropriate support forums. Welcome!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Who's Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.