Sign in to follow this  
Followers 0

phpBB to IPB: User groups issue

4 posts in this topic

Posted

Hi All

Recently run a conversion from phpBB3 to IPBoard - everything seemed to move over fine (obviously one or two little errors with users, posts and pm's but expected!).

However I've got around 10 user groups with users in - these all moved across to IPBoard but are all empty - now no error was reported on usergroups but apart from Admin nothing else has come over.

I've now ran the import twice fresh and still no joy. Any ideas or has any one else had this issue?

Manually putting users into these usergroups is going to take too long especially as I have 1500 people in one section!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

That's odd. I never had that issue before.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

[quote name='Ford Focus Owners Club' timestamp='1344772270' post='2296128']Manually putting users into these usergroups is going to take too long especially as I have 1500 people in one section!

You could run a database query to move them over, you know. :smile:

If that's something you'd like to do, myself or someone else here would probably lend you a hand.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Who's Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.