Categories / Forums and posts not showing after conversion

12 posts in this topic

Posted

I ran the conversion from phpBB 3 to IBP last night and most of it seemed to go ok, although the conversion did have some problems with some IDs/indexes on the categories/forum converson.

However, on the forum index there's no sub forums or categories, and the search doesn't work, but in the back end I can that I've got 50,000 posts, 26 subforums etc.

Can someone please give me a point in the right direction as to why I can't see it all?

thanks,

Jamie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Probably you don't have permissions to see the fora.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I think something has gone wrong here. I'm logged in as an admin account, select a user that has 1200 posts and go to "find content" and I'm told that there's no content for that user?

I've set the fora/categories to show to all users, but it still doesn't work?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

There are 2 likely causes for this.

1) you have not yet set up forum permissions from ACP > Forums.
2) A step of the conversion was rerun and you did not then reconvert the steps following it.

Gorgasm likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Thanks.I've re-run the converter again to make sure, and encountered even more conversion issues, starting with the members table.Now, when I select the permissions in any of the categories/forums that I've converted over and hit save, the permissions aren't saved? However when I create a new category the permissions changes are reflected and I can then see the forum.:S

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I now have the categories and different forums showing but I can't see any topics inside them, despite IPB knowing how many topics are in each one.

I found this http://community.inv...ying-in-forums/ which is basically the same problem I'm having, but I've run through the auto prune/archiving and ensured that it is disabled and that the cut off date is set to "show all"

Please see http://www.eastcoastdubs.co.uk/forum if you need more info.

Any advice appreciated.

Thanks,

Jamie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Did you run the rebuild tool and resync the topics / forums after import ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I'm having the same problem and the advice given so far hasn't helped... :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

If you want, I can try to this for you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

i am also having the same problem!

 

converted from latest version of phpbb 3, ran into a lot of errors but not THAT many.. i figure i can live with losing a hundred posts and a bit of data here and there.

 

i've run all the recount/resync mentionned in the conversion guide. I never re-converted an item twice without not reconverting every time underneath.

 

and now I can't see any of my forums.. they are all there in the ACP.. but if I edit the top parent category it is marked as "not shown" and if I check any of the "show" checkboxes, or all, and then I save.. well it never saves!

 

how can I fix this ?? why isn't it saving the permissions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

There are 2 likely causes for this.

1) you have not yet set up forum permissions from ACP > Forums.

 

That's the problem. They cannot be saved.

Just converted from vBullletin4. No converted forums show up. In the Forum Settings → Permissions every thing is unchecked, but checking it and saving it, don't have an effect. If I open the permission tab again, everything is unchecked again. 

This only happens for the converted forums. I can add new ones in the backend and configure them without problems. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Okay, got it working after set this not in the Forum Settings but under Manage Member Permission

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Who's Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.