compuwiz

+Clients
  • Content count

    28
  • Joined

  • Last visited


About compuwiz

  • Rank
    IPB Newbie

Contact Methods

Profile Information

  • Gender Male

compuwiz's Activity

  1. compuwiz added a post in a topic PHP uses 100% of CPU   

    I'm using IIS6.0 on Windows Server 2003, not Apache. I am also using Zend Server Community, so it was compiled by send so zend is rather, integrated in it.
  2. compuwiz added a post in a topic PHP uses 100% of CPU   

    Sorry about the delay. APC is listed as a module, but it isn't loaded and the dll doesn't exist, so I'm not sure what Zend did to it, because their web panel for it says its embedded, yet it doesn't work and isn't loaded. I will clean it out and take it down to pdo and pdo_mysql only. Thanks.
  3. compuwiz added a post in a topic Ip Gallery Uploader   

    My best sugestion about this would be to use something like one of the plugins coppermine has (http://forum.coppermine-gallery.net/index.php/topic,58549.html) which uses JUpload. This allows you to easily select the images you want to upload and select a lot of them, and you can see a preview of each image, and the upload progress.

  4. compuwiz added a post in a topic PHP uses 100% of CPU   



    I am actually using ZendServer community edition, so I'm not sure if it is thread safe or not, but it is running as a fastcgi wrapper.
    http://www.reqtechteam.com/info.php
  5. compuwiz added a post in a topic PHP uses 100% of CPU   


    Every time I tried to run xdebug using zend_extension it crashed PHP (I think, no errors (CLI), and a fastcgi error (unknown error) when run from IIS), or when I used zend_extension_ts it just didn't run.



    No, no cron scripts.
  6. compuwiz added a post in a topic PHP uses 100% of CPU   


    It is being run as FastCGI, ISAPI support was dropped a while ago. There are several PHP processes running since I have different app pools for my main sites, but I don't know of a way to figure out which is which. Since it isn't a constant issue, shutting them down to figure out which one is the problem would mean taking the sites offline for quite a while and sitting there watching it, hoping it will do it while I'm watching. None of the sites that I run have heavy use.

    Specs:
    Windows Server 2003 x86 Standard SP2
    Intel Xeon @ 2.33GHz (1 core)
    1GB ram (using about 700MB)
    50GB drive (20GB free)
    100MB/s connection

    FYI: this is a virtual machine, but RAM and CPU are dedicated to me, I do not see any CPU use other than my own.
  7. compuwiz added a topic in General Chit Chat   

    PHP uses 100% of CPU
    I have been having a issue with PHP using 100% of the CPU at times, this does not happen all the time, but when it does it sticks there for a minute or two. I am running Windows Server 2003, IIS 6.0, and PHP 5.2.11 with Zend Framework 1.9.5. Does anyone have a suggestion, other than switching to Linux or Apache? I'm sure this isn't normal or Windows hosting companies would have problems.

    Thanks.
    • 12 replies
    • 2,222 views