kodif

+Clients
  • Content count

    113
  • Joined

  • Last visited


1 Follower



About kodif

  • Rank
    IPB Full Member

kodif's Activity

  1. kodif added a comment [rc7] No more then 25 PM are shown on mobile   

    The infinite scrolling is not a good thing if you have, let's say.. 300 PM and want to get bact to old ones.
    Maybe it's time to consider pagination of PM?
  2. kodif added a comment Some emoticons not converted   

    I did. ID 911514, marked as resolved, needs to be reopen.
  3. kodif added a bug in Bug Tracker   

    Some emoticons not converted
    3.4.7 > 4.0
    Some emoticons are not converted, some are.
    All content rebuilt.
    • 3 replies
    • 104 views
  4. kodif added a comment [rc7] No more then 25 PM are shown on mobile   

    Still not fixed in 4.0
    Upgrade from 3.4.7
  5. kodif added a comment [RC5] Admin notes in ACP are gone   

    Still not fixed in 4.0
    New reupgrade from 3.4.7
  6. kodif added a comment [RC5] Missing arrow with link to quoted post   

    Still not fixed in 4.0
    New reupgrade from 3.4.7
  7. kodif added a bug in Bug Tracker   

    4.0 bug list
    So we have 4.0.0....
    Test upgrade 3.4.7 -> 4.0.0 done, all content rebuild.
    Conclusions?
     1. [RC5] Missing arrow with link to quoted post   - not fixed
    2. [RC5] Admin notes in ACP are gone - not fixed
    3.  In warnings, Note for Moderators and Note for member are not rebuilt   - not fixed
    4  Some emoticons are not converted, some are.
    5. Some polls has 0 voters after upgrade, they just disappeared. Votes count are not changed, this is really funny.
    6 Known bug with multiquestion polls - not fixed
    7. and so on...
    Sorry guys, I give up. Don't have time to play games.
    I am happy enough with 3.4.7,  maybe 4.1 will be working and stable version. This one is not and is not worth renewal cost.
    See you next year.
     
    • 3 replies
    • 117 views
  8. kodif added a comment Polls: Wrong counting when using multiple questions   

    More bugs are coming. 
    With the same test poll, described by teraßyte  I made one vote, then using another account made "empty vote" to see the results.
    Here it is

    Zero votes and zero % everywhere...
    After reloading page back to to normal view.
     
     
  9. kodif added a comment Polls: Wrong counting when using multiple questions   

    Yes, you are right. This is a bug. Now I've made the same test.
    My guess about "empty votes" was erroneous.
  10. kodif added a comment Polls: Wrong counting when using multiple questions   

    This is a bug. Answer to one question has nothing to answers in second, different question.
    Should be counted separately.
    Ok, not a bug. Unfortunately count of voters are exactly twice then votes - this leads to misunderstanding.
    The Sonic - you have 36 voters an only 18 votes - thats mean that 18 votes was "empty votes", given only to see the results.
    Percentage is taken from both empty votes and valid votes, but maybe would be better to use only valid votes like it was in 3.4.7?
     
  11. kodif added a comment Admins posts parsed without utf-8 encoding   

    Ticket 911862
  12. kodif added a comment Admins posts parsed without utf-8 encoding   

    " Neither the upgrade routine nor the rebuild routine would do this"
    So it is Easter miracle then.
    Ok, let's be serious. As I said before, all posts of admin BEFORE upgrade and BEFORE  rebuild were written into database without entity decoding. I mean all posts, also made 2, 3, 7 years ago
    All admin posts AFTER upgrade and AFTER rebuild are written with HTML entity decoding.
    Rest of posts made by all users are not changed
    It did not happend by itself. Upgrade script must use some routines available only to admins. In editor, only admin can see post in "Source" mode, may be this is point where you should start investigation.
    Yes, I agree that content will show fine when displayed in the browser. But this is not a good practice to have database with  post stored with different encoding.
  13. kodif added a bug in Bug Tracker   

    Admins posts parsed without utf-8 encoding
    Upgrade 3.4.7 -> rc7
    All admin posts were parsed and converted without utf-8 encoding. Before upgrade, admin's posts were written in database with utf-8
    Look at the image.
    Users with author_id=1 and author_id=3973 are in group "Administrator"
    User with author_id=5 is a ordinary user.
    All posts were written  from the same machine, the same browser.
    When admin now edits some posts, they are also written into database without utf-8 encoding.
     

    • 7 replies
    • 304 views
  14. kodif added a comment In warnings, Note for Moderators and Note for member are not rebuilt   

    Hmm, what happened with php code box?
    Never mind, here is screen capture.