DarkWolf.it

+Clients
  • Content count

    266
  • Joined

  • Last visited


1 Follower



About DarkWolf.it

  • Rank
    Advanced Member
  • Birthday 03/31/1982

DarkWolf.it's Activity

  1. DarkWolf.it added a comment on a blog entry Introducing: IPS Community Suite 4!   

    ok, i've understood (and make my theme)... but now i can't delete my post
  2. DarkWolf.it added a comment on a blog entry Introducing: IPS Community Suite 4!   

    Tools for designers... any eta for this? Atm i see this advice in my acp: "Theme editing is currently limited in the ACP as you have designer's mode enabled"
  3. DarkWolf.it added a comment Recaptcha2 not work (ok recaptcha classic)!   

    ok... i open now!
  4. DarkWolf.it added a bug in Bug Tracker   

    Recaptcha2 not work (ok recaptcha classic)!
    ho, lòike from object, i've a big problem with recaptcha2! user can't register, nor contact... never!
     
    this is a screen + a txt from error log:

    error_recaptcha2.txt
    • 3 replies
    • 42 views
  5. DarkWolf.it added a bug in Bug Tracker   

    Guest can't see "Staff directory" if profile access view is denied!
    Like from object...
    maybe is the right way, but if i block guest to view profile, it can't more Access in staff directory (but link remain in menu).
    ... no profile, no staff directory.
    • 0 replies
    • 19 views
  6. DarkWolf.it added a comment i cannot set permission in module (bad link)   

    I've found a fix (more search with ultraedit in source...)
    Module.php, line 231, change this:
    'link' => \IPS\Http\Url::internal( "{$url}&do=permissions&id={$this->_id}" ) . ( $subnode ? '&subnode=1' : '' ),to this:
    'link' => ("{$url}&do=permissions&id={$this->_id}" ) . ( $subnode ? '&subnode=1' : '' ), now, for me, all works fine
    ---
    Edit... Sorry, i think is best like this:
    'link' => $url . "&do=permissions&id={$this->_id}" . ( $subnode ? '&subnode=1' : '' ),  
  7. DarkWolf.it added a comment i cannot set permission in module (bad link)   

    i've update just now, but issue persist in My installation :/
    ... Issue, in My case, isn't resolved.
  8. DarkWolf.it added a comment i cannot set permission in module (bad link)   

    ok! Perfect (its time to follow "release")
  9. DarkWolf.it added a comment i cannot set permission in module (bad link)   

    sounds good! but... is possible to have some info or a quickly fix For this?! seems im only one with this bug :/
  10. DarkWolf.it added a bug in Bug Tracker   

    i cannot set permission in module (bad link)

    before to open this i've male a topic, but no one reply :/
    simply, with every 4.* release, i've this error in module (last, Like this screen, with a fresh 4.0.9).
    i've try to fix, search in source... but without Great results!
    if u need a tester, im here
    • 7 replies
    • 84 views
  11. DarkWolf.it added a topic in Company Feedback   

    From mobile: no link in homepage to go in forum and/or in client area (ok via pc)!
    Like from object, i don't found any way, in homepage, to go in forum and or in client area. This two link are present in top with full menu (with pc, For example).
    ... Regards, darkwolf!
    • 0 replies
    • 58 views
  12. DarkWolf.it added a post in a topic support don't provide support... and this is a pay product!   

     
    toolbar work with 2.5million of website, and also in My website (with pure html, standard php, and before to upgrade to ipb4). is clarly that problem is with ipb4. but i've ask also at My Host... Accept Encoder is analized by them and this is the fix (remove in app, it make a gzip, and toolbar work again - i've ask How to remove, no solution
    .. I've remove by myself).
    My "freehost" reply to me and try to fix... Ipb no.
  13. DarkWolf.it added a post in a topic support don't provide support... and this is a pay product!   

    isn't a free hostng. you can start as free, buy extend with many thing in time (i've explain).
    i pay For ipb, i've other website in other server... I think, simply, u don't have understood never.
  14. DarkWolf.it added a post in a topic support don't provide support... and this is a pay product!   

    is an ipb issue if issue is present only with ipb4 not with any other cms, not with any other ipb release. test: altervista.org, open an account, and install any script you want. toolbar work in all, except in ipb4 (or in joomla, if gzip is enabled in admin panel, but can be disabled with one click). Imho, is an ipb issue (or, in any way, ipb need to put, Like joomla, a setting to disable gzip). Or, any way, a reply/help "How to disable" if setting isn't present in ACP is necessary by a vendor to a client.
  15. DarkWolf.it added a post in a topic support don't provide support... and this is a pay product!   

    i want a technical reply when i ask "How to disable a function that cause an issue in my website"... And not: Change host, isn't an ipb problem, go in cloud... And close request without possibility of reply! Ok, My English isn't Perfect, but i think isn't more complicated to understood!
    with ipb3 no problem, with all script of web no problem... problem only with ipb4?! ok, we can try to investigate just a moment? :|
    i've spend many many time to search and try, and finallu found a fix! when i've post My fix (just for report) reply is "change Host, no ipb issue, ecc ecc".
     
     
    waaa...