• Content count

  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About riven3d

  • Rank
    Spam Happy
  • Birthday 09/25/1974

Recent Profile Visitors

9,088 profile views
  1. Reply to this topic...

    it doesn't happen all the time, and do you think just maybe you haven't experienced it because you haven't looked for it. it you don't try to reply to EVERY topic then you might not ever see it happen
  2. Reply to this topic...

    shouldn't matter what browser I use, If its an issue in any of them then the issue should be fixed so it doesn't happen at all. I don't use and I don't have other browsers installed as I like how I can customize Firefox and I don't have a use for other browsers.
  3. Reply to this topic...

    i dont have that addon for firefox
  4. if any changes are made to this please make it as an option as I want my users to know when I edit a record as that tells them hey I might of changed something to it and they might want to check it out and see
  5. Reply to this topic...

    currently this is how things look when you are in a topic and you might want to reply to it.click it and add your reply, sure no problem if it opens fully for you.this should be open by default like the fast reply used to be. now sometimes the box does not fully open at all this happens. this is so annoying, I want to reply to the topic and now can't because there is no place to enter any text and you cant see anything you might type, if the box was just open by default then this issue would go away.now I have another part related to this as well, in 3.4.x you could reply to the topic all you wanted and the page would stay on the last page that loaded, now in 4.0 once you reach the post count limit per page a new page is made and it takes you to it and you start this process all over again with the reply box. This issue could also be mute if the reply box was fully open by default.
  6. 3.4 Features missing in 4.0

    I dont think you can say there is a quick reply anymore with 4.0. you get this box that says Reply to this topic... when clicking there you either get 1 of 2 things happen, the reply box actually opens correctly and you can reply just fine, or the other annoying option the box opens not fully just the add attachment option opens up and you cant type any text in the box.If the box is not open by default then I don't call it a Quick Reply as the idea of Quick Reply is you can type in your reply and hit submit reply.It would be nice if the box was open by default in topics, i have a forum I use that replies come in quick that it is easy to reply to once you have actually replied once as the box is open after that first reply, but closes again if you have to change the page. in 3.4.x there was this nice feature if you were posting and hit the end of the post mark per page it would keep posting on that page for you and would only show the pages if you refreshed. but now it pages after your reply, kinda gets annoying that way
  7. Bought software refused!

    never was a customer of theirs but still at least we dont have those types here and what you are doing is leasing the license for 6 months
  8. Bought software refused!

    I dont know if vbulletin is the same way they used to be, but I know that they had a policy with their versions, if you did not renew your license you couldnt use their software at all. be happy they allow you to use what you pay for. i dont expect them to give me access to download to something i am no longer a client for.if your license is expired then you are not considered a client and lose permission to download is it fair to give you something that your not a client anymore to get?kinda like what woodsman has said above.Have you ever bought something from the store and installed it and then later the disc brake? do you expect them to give you another disc? as I know of several times I was SOL and had to go rebuy the game again so I could keep playing. This is why I go for games on steam or games that dont require the disc to play now.you get what you pay for, you knew when you purchased that you were able to download at will and get FREE upgrades until the license expires, then you either pay to renew to keep it or you dont renew and you lose it.I download each update no matter if I am going to use it and I back it up so I still have it and if I lose it I still have a backup copy.Its like they tell us about our forums, BACKUP BACKUP BACKUP!!!. if you didnt download it while you could then that is your own fault. The TOS is very clear on how things run here.
  9. Bought software refused!

    you have access to what you paid for as long as you license is valid, once expired downloads are cut off. It has always been this way. you should of downloaded what you could before your license was set to expire
  10. I just checked as a US member all my forums show the date in the UK setting with no way to fix this, I have just installed the plugin that was attached earlier in the the thread and it still shows incorrectly. hovering over it does show the correct format but it does not display correctly at all on 4.0.7this is the setting below and how it shows in post and on the forum index, no matter what i change it displays the same way and yes I have hard refreshed to see if the changes are there and nothing   
  11. I was just thinking the same thing, i remember when i was on shared hosting I was limited to 50,000 files, at 5 images per gallery image that will eat away quick at those with limited resources allowed to be used on their hosting plan.now im still trying to figure out how to find the image path of an gallery image so I can link the image pages database.
  12. 4.0.2!

      so now what were you saying? next time butt out
  13. 4.0.2!

    how crazy to make us upgrade to a new version just for a security update. bring back the upgrade packs so we can just upload the changed files and run the upgrade then.I cant stand these new versions every week, I havent even updated my live site yet as we are running test still on what we need to do after upgrade and then we get hit with another update UGH!!!!!!!!
  14. BBCodes don't work

    the custom bbcode i used was just to post a frame of a url into post.i went and looked all my post were changed to the new method but I cant get new post to work like that when trying to create it the new way i take my old bbcode info and put it into a new button and i just get a frame with a not authorized to use this instead of a frame of the page I would plug in.also there seems to be an issue with buttons, if you try to save it with anything other than inline it wont save.
  15. BBCodes don't work

    sorry for bumping this old topic but this seems to be still and issue, i just upgraded an old test board of mine after running all the background process that were to be ran.bbcode on my forum dont work at all. I have a custom bbcode on the forum that I use on almost every post and now all my post are broke because if not working, I cant even find anywhere in the acp like before where we could edit bbcode