Sign in to follow this  
Followers 0

Converted vBulletin4 -> IPB - forwarding problem

2 posts in this topic

Posted

Hi All,
I converted my forum across from VB4 -> IPB and it all went well. However I can't seen to get the URL's from the old board to forward on automatically to the new IPB version?

EG. A thread with the URL:

http://www.xfalcon.com/forum/showthread.php?40075-Photography-Competition&goto=newpost[/CODE]

When clicked on becomes:

[CODE]http://xfalcon.com/forums/forum/showthread.php?40075-Photography-Competition&goto=newpost

It 404's. When I go to my IPB forum and go to open the same thread, the URL is actually:

http://xfalcon.com/forums/index.php?/topic/30708-photography-competition/page__st__400#entry712586[/code]

Any ideas? I checked the config file for the vbulletin4.0 links which you copy into the Vb directory, and both the IPB URL and HOME directories are set correctly! For the Record: Old VB Directory: New IPB Directory: Thanks in advance...






http://www.xfalcon.com/forum/
http://www.xfalcon.com/forums/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

In the config.php file you've dropped into your VB directory, try removing the 'forum' from the URL / Path settings or if its 'forum' change it to 'forums' for now.

I think its just a small problem like that causing it to 404 out.

cloudy likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.